DutchBonaire

Winnaars van de Bonaire en PSV winactie beleven droomreis naar Bonaire en Eindhoven!

Ganadonan Di E Akshon Di Gana Di Boneiru I Psv

In november 2022 hebben TCB en PSV hun krachten gebundeld en een winactie gelanceerd, waarbij twee Bonairianen en twee PSV-fans een reis konden winnen naar respectievelijk Eindhoven en Bonaire. Na maanden van anticipatie hebben de winnaars in maart 2023 hun prijzen verzilverd en genoten van een onvergetelijke ervaring.

Mevrouw Mariela Keller en haar zoon Zairick Merenciana uit Bonaire waren de gelukkige winnaars die naar Eindhoven mochten reizen. Tijdens hun verblijf kregen ze een exclusieve rondleiding door het Philips Stadion, hebben zij als VIP’S de thuiswedstrijd PSV-CAMBUUR bezocht, bezoek aan trainingscomplex de Herdgang en PSV-spelers ontmoet. Het was een fantastische gelegenheid voor de Bonairiaanse familie om hun passie voor voetbal te delen. 

Marieke en Sander, de winnaars uit Nederland, verbleven in het Chogogo Dive & Beach Resort Bonaire en werden door Rolando Marin (TCB) op een eilandtour meegenomen om alle schitterende bezienswaardigheden en smakelijke lokale gerechten van Bonaire te ontdekken.
Sari van Veenendaal, voormalig Nederlands voetbalster en doelvrouw, zorgde voor een verrassing door de winnaars een PSV-shirt te overhandigen samen met Marjolein Oleana van TCB. Sari van Veenendaal is momenteel op het eiland voor de Sportweek en sloot zich ook aan bij de winnaars voor een eilandtour.

Bonaire en PSV kijken ernaar uit om in de toekomst meer van dergelijke initiatieven te lanceren en hun relatie verder te versterken.

Ganadonan Di E Akshon Di Gana Di Boneiru I Psv
© Twycer / www.twycer.nl

Related posts

Waarnemend Gezaghebber Oleana bezoekt getroffen gebied

EA News Author

De regering zal haar standpunt uiteenzetten over de herziening van de Wet op de openbare lichamen BES en de Wet op de financiering van openbare lichamen BES

EA News Author

“Uitvoering Proyekto Bibienda Pagabel” officieel geopend

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message