Lokaal/ArubaDutch

We vergeten dat onze natuur is datgene dat toeristen brengt en datgene dat ons leven geeft zonder haar zijn we niets

We Vergeten Dat Onze Natuur Is Datgene Dat Toeristen Brengt En Datgene Dat Ons Leven Geeft Zonder Haar Zijn We Niets

Tijdens de viering van de nacionale dag van Aruba op Plaza Betico Croes op 18 maart kwamen milieuactivisten protesteren tijdens de toespraak van premier Evelyn Wever Croes. In een exclusieve vorm kon EAnews praten met activist Nigel Maduro die een milieuactivist is.

Zoals Nigel Maduro zij op 18 maart begon met het leiden van een protest waar we vochten voor 18 maart deze dag en dit is onze reden en op deze momenten willen we de leiders laten zien dat we verandering willen. Milieuverandering. Nigel Maduro gelooft dat niemand de situatie serieus neemt van de klimaatverandering, er zijn veel situaties op Aruba waar er veel schade is aan onze natuur, het ecosysteem, het verlies van grond, de verkoop van grond, veel hotels en waar het systeem zal instorten. Het ecologische, sociale en economische systeem.

Tijdens het protest eist Nigel Maduro dat de regering en het parlement het milieu als een prioriteit beschouwen. Het is een prioriteit voor ons allemaal, Aruba is ons eiland en 18 maart is een perfecte dag om het ervoor te brengen. Volgens Nigel Maduro hebben we verandering nodig, Aruba is van ons allemaal.

We houden van Aruba en onze nacionale liet zegt dat Aruba “dushi tera nos baranca tan stima”, maar laten we onze liefde voor onze aarde ook tonen. Onze overheid moet stappen voorwaarts zetten en de natuur volgen. Er zijn veel professionele stappen ondernomen waarbij officiële brieven aan de regering zijn overhandigd, er is gesproken met het parlement en veel mensen in de wet, maar ook met activisten, stichtingen en enkele ministers. Echter, door al deze inspanningen voelt Nigel Maduro dat hij genegeerd is, hoewel hij brieven heeft gestuurd naar de DIP en premier Evelyn Wever Croes en vele anderen, maar uiteindelijk genegeerd werd.

Nigel Maduro studeerde zelf en heeft een master of science in duurzaamheid, maar niemand luistert. Het moet niet worden vergeten dat voor deze reden zelf de eerste stap heeft gedaan om graffiti te zetten om mensen wakker te maken, en nu is hij weer op Aruba om zijn boodschap te blijven uitdragen en is niet alleen, maar er zijn meer activisten die zich hebben aangesloten. Echter, het bewustzijn is al groter geworden, en veel mensen realiseren zich dat we verandering nodig hebben. Het is belangrijk om naar onze mensen te luisteren.

Op de patriottische dag maak je je liefde duidelijk, waar zijn de regels, waar is de regelgeving en waar is de wet. We wachten nu op de leiders in duurzaamheid om op te staan. Nigel Maduro met een veiligheidsbemoeienis die zegt dat we ons land terug willen en dat ze ons land terug eisen. De natuur heeft geen stem, maar ze zullen de stem voor de aarde en de mond geven om tot hen te spreken waar we moeten opstaan voor onze natuur.

Het is echter vaak een combinatie van ontwikkeling waarbij mensen moeten kunnen leven en eten en tegelijkertijd de natuur moeten beschermen. Hij is van mening dat er een balans is die veel draait om de economische kant en veel focus op het toerisme, maar we vergeten dat het onze natuur is die het toerisme trekt, die de mensen naar Aruba brengt die de natuur willen zien. Dit betekent dat als het natuur systeem faalt, onze economie ook faalt en niemand brood heeft. Het is belangrijk om de balans te vinden, maar het is ook belangrijk om de natuur te versterken.

We moeten leven allemaal met de natuur, we leven allemaal door de natuur en we willen zeker dat het evenwicht terugkeert naar duurzame ontwikkeling in plaats van groei, omdat veel mensen groei en ontwikkeling verwarren, omdat we te veel groeien en we niet genoeg land hebben. Dat betekent dat we duurzame ontwikkeling nodig hebben op Aruba omdat we die niet hebben. Dit zijn allemaal berichten die Nigel Maduro naar voren willen geven omdat de balans is verbroken, volgens activist Nigel Maduro.

We Vergeten Dat Onze Natuur Is Datgene Dat Toeristen Brengt En Datgene Dat Ons Leven Geeft Zonder Haar Zijn We Niets10We Vergeten Dat Onze Natuur Is Datgene Dat Toeristen Brengt En Datgene Dat Ons Leven Geeft Zonder Haar Zijn We Niets9We Vergeten Dat Onze Natuur Is Datgene Dat Toeristen Brengt En Datgene Dat Ons Leven Geeft Zonder Haar Zijn We Niets8We Vergeten Dat Onze Natuur Is Datgene Dat Toeristen Brengt En Datgene Dat Ons Leven Geeft Zonder Haar Zijn We Niets7We Vergeten Dat Onze Natuur Is Datgene Dat Toeristen Brengt En Datgene Dat Ons Leven Geeft Zonder Haar Zijn We Niets6We Vergeten Dat Onze Natuur Is Datgene Dat Toeristen Brengt En Datgene Dat Ons Leven Geeft Zonder Haar Zijn We Niets5We Vergeten Dat Onze Natuur Is Datgene Dat Toeristen Brengt En Datgene Dat Ons Leven Geeft Zonder Haar Zijn We Niets4We Vergeten Dat Onze Natuur Is Datgene Dat Toeristen Brengt En Datgene Dat Ons Leven Geeft Zonder Haar Zijn We Niets3We Vergeten Dat Onze Natuur Is Datgene Dat Toeristen Brengt En Datgene Dat Ons Leven Geeft Zonder Haar Zijn We Niets2

Related posts

De handelaren van Saba en de Commissaris van Toerisme reisden naar St. Kitts

EA News Author

Politie Corsou eerde 15 jubileum

EA News Author

Initiatieven van eilanden om koraal te herstellen

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message