DutchBonaire

Washington Slagbaai National Park’s transitie naar betalingen zonder contant geld: gefaseerde aanpak naar volledige implementatie voor 2024

Pap Washington Slagbaai National Park Ta Bay Pa Pago Sin Cen Cash Transicion Gradual Pa Implementacion Total Pa 2024

Washington Slagbaai National Park is verheugd om de aanstaande overgang naar een cashless betalingssysteem aan te kondigen, als onderdeel van een strategisch plan om de bezoekerservaringen te verbeteren en de activiteiten te stroomlijnen. Vanaf 1 september 2023 zal het park een gefaseerde aanpak starten naar volledige implementatie van betalingen zonder contant geld voor 2024.

De gefaseerde overgang moet ervoor zorgen dat bezoekers ruim de tijd hebben om zich aan te passen aan het nieuwe betalingssysteem en tegelijkertijd te genieten van het gemak en de efficiëntie die het biedt. Tijdens deze overgangsperiode worden zowel contante als elektronische betalingsopties geaccepteerd. Deze aanpak is gericht op het faciliteren van een soepele en probleemloze ervaring voor alle parkbezoekers.

“Door deze gefaseerde aanpak van volledig betalen zonder contant geld te introduceren, geven we prioriteit aan het gemak en de tevredenheid van onze bezoekers”, legt parkmanager Albert Crestiaan uit. “Ons doel is om de overgang zo naadloos mogelijk te maken, zodat bezoekers het park zonder onderbreking kunnen blijven verkennen terwijl ze zich geleidelijk aanpassen aan het systeem van betalingen zonder contant geld.”

Washington Slagbaai National Park blijft zich inzetten voor haar duurzaamheidsinitiatieven. Door over te stappen op een betalingssysteem zonder contant geld, wil het park het papierverbruik verminderen en bijdragen aan inspanningen voor milieubehoud.

Bezoekers en belanghebbenden worden aangemoedigd om de officiële STINAPA-website op www.stinapa.org te bezoeken voor updates, gedetailleerde informatie over het overgangsproces en aanvullende bronnen.

Terwijl de overgang zich ontvouwt, kijkt Washington Slagbaai National Park ernaar uit om bezoekers een nog handigere en aangenamere ervaring te bieden en bevestigt het zijn toewijding aan het behoud van de natuurlijke schoonheid en culturele betekenis van het park voor de komende generaties.

Related posts

Kabinet steunt eilanden met investeringsprogramma economie en energietransitie

EA News Author

Elizabeth de Cuba voorgedragen voor het College financieel toezicht Curaçao en Sint Maarten

EA News Author

Nieuwe coronaprik van Novavax zonder mRNA beschikbaar op Bonaire

EA News Author

1 comment

Leave a Comment

Whatsapp Message