DutchBonaireInternational

Volle maannacht op donderdag 31 augustus

Anochi Cu Luna Yen Riba Diahuebs 31 Di Augustus

De Sessie van Cultuur, Kunst en Literatuur (SKAL) en de Commissie van de Volle Maan gaan door met hun activiteiten volgens hun culturele kalender. Op donderdag 31 augustus 2023 vindt de Full Moon Night plaats van 7 tot 9 uur ‘s avonds op Bonaire Windsurf Place in de buurt van Elvis Presley. Het thema van de avond is ‘Dank je wel’ Een avond met poëzie onder de volle maan. De Volle Maan is een sociaal evenement van en voor de bevolking, dus iedereen is van harte welkom.

Personen in Rincon die vervoer nodig hebben, kunnen gebruik maken van een bus die vanaf het kerkgebouw in Rincon vertrekt om 18:00 uur en vervolgens ook naar SKAL gaat om 18:30 uur om de personen in Playa die vervoer nodig hebben te zoeken. Iedereen die gebruik wil maken van de vervoersdienst wordt verzocht om tijdig reservering te maken bij SKAL of te bellen naar +599 715 5323. Zo kunnen we beter communiceren met elkaar.

Zoals gewoonlijk is het voor iedere gast vrij om iets lekkers mee te nemen om met de andere gasten te delen en een gebed voor iedereen om te komen met hun eigen stoel. Onderschat je capaciteiten niet en laat zien wat je kunt. We waarderen en respecteren alle handelingen, met uitzondering van vulgaire taal, politiek, persoonlijke problemen en alles wat niet past bij het doel van het evenement.

Full Moon Night is een initiatief dat in het verleden is ontstaan uit een aantal steden die een passie hebben voor onze taal. SKAL benadrukt dat het belangrijkste doel van het evenement is om anderen te stimuleren om te schrijven, reciteren, verhalen te vertellen, te zingen of korte werken in het spreken te presenteren.

Related posts

Joost Meijs stopt in de zomer ‘24 als CEO van Aruba Airport Authority N.V.

EA News Author

Geit en Schaap cursus is begonnen

EA News Author

Weersverwachting tot vrijdag 21 juli 2023

EA News Author

1 comment

Volle maannacht op donderdag 31 augustus - Notisia 365 August 29, 2023 at 9:45 pm

[…] Source link […]

Reply

Leave a Comment

Whatsapp Message