ToerismeDutch

Virgin voyage cruise lines zal voor het eerst op Aruba zijn in 2024

Virgin Voyage Cruise Lines Lo Ta Na Aruba Pa Prome Biaha Den Ana

Minister van Toerisme en Volksgezondheid sr. Dangui Oduber en de delegatie van Aruba kreeg een goede ontvangst van de cruise-maatschappijen in Miami. Veel zijn de lijnen cruise die bevestigde dat Aruba nog steeds veel positieve reacties van de bezoeker van cruise. Dit is zeker een sterke indicatie van het beleid en de strategieën die De implementatie levert vruchten af en blijft de ontwikkeling van de cruise industrie in een zeer positieve richting.

Minister Oduber is verheugd te kunnen aankondigen dat Virgin Voyage Cruise lines bevestigd heeft dat voor het eerst staat Aruba op hun route in 2024. De cruise line heeft bevestigd dat ze volgend jaar 8 cals zullen hebben.

Tijdens de werkreis ontmoette minister Oduber verschillende bestuurders van verschillende landen. Kruislijnen. Op elke gelegenheid heeft de president uitgebreid over de omvangrijke investeringen. dat ze op weg zijn naar een deel van de Aruba Ports Authority (APA) voor wat het is infrastructuur van de cruisehaven in Oranjestad.

De president legde ook zijn visie en beleid uit. Een van de belangrijkste onderdelen is Aruba Tourism Authority (ATA) samen met Tourism Product Enhancement Fund (TPEF) en de regering van Aruba blijven investeren in projecten die gericht op het verbeteren van de bezoekersbeleving, de productinvestering Aruba.

Verscheidene cruisemaatschappijen bevestigden aanzienlijke stijgingen voor 2024 vooruit. Minister Oduber benadrukt dat dit luxe schepen zoals Seabourn is van plan om Aruba te bezoeken in 2024 met 3 vluchten, waaronder een ‘s nachts.

Royal Caribbean en Norwegian Cruises hebben ook aangegeven dat ze de bezoeken zullen verhogen. in Aruba met de nieuwste schepen van hun vloot, inclusief een verhoging van de lage seizoen.

Er zijn ook veelbelovende aanwijzingen om het laagseizoen verder te versterken met meer oproepen en terwijl de scheepsbouwers steeds meer schepen aan hun vloot toevoegden, hoopten zij in de zee te worden gevangen. Op de langere termijn kan worden verwacht dat een derde lijn in het laagseizoen kan opereren.

Dankzij Minister Oduber en de delegatie van Aruba blijkt 2024 een jaar te zijn. record voor cruise-toerisme, waarbij de verwachting is dat de cijfers van het toerisme zullen worden overtroffen cruiseschip van het jaar 2019.

Persbericht Minister di Turismo y Salud Publico sr. Dangui Oduber

Related posts

ATIA: Commerciële vakbonden willen de term handelsgoederen weten voor 1 juni

EA News Author

Slachthuis Bonaire kijkt positief naar de toekomst

EA News Author

Eilandsraad en griffiemedewerkers onder indruk werk post & archief

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message