Lokaal/ArubaDutch

Vier dynamische jongeren met een liefde voor sport stelden zich voor het nieuwe bestuur van AVB

Cuatro Hoben Dinamico Y Cu Amor Pa Deporte A Postula Nan Mes Pa Bestuur Nobo Di Avb.2

Gisteravond vond een vergadering plaats van een nieuw bestuur dat zich heeft gepostuleerd om de steun te krijgen van clubs die worden beheerd door Arubaanse Voetbal Bond AVB. Het was een avond vol informatie over de doelstellingen en visie van deze jonge en dynamische groep die zich met de AVB wil verenigen. In de zaal waren verschillende vragen en men voelde interesse voor een verandering in het AVB-beleid. Tijdens de bijeenkomst werden de zorgen van de aanwezige clubs gehoord en is er zeker van dat er verandering kan komen, aldus Raymbert Bikker, kandidaat voor het nieuwe bestuur van de AVB. Hij geeft aan een team van vier jonge professionele en zeer gemotiveerde kandidaten te kennen.

Het is niet nieuw maar al meer dan vier maanden dat we bijeenkomen om te zien wat er kan worden verbeterd aan wat er minder goed gaat. In de zaal hebben de clubs aangetoond dat ze steun geven en ook eisen stellen van wat ze verwachten als het om een verandering gaat. Clubs lijken te worden uitgeput door de vele beloften die ze niet nakomen als ze steun krijgen en lijken te zweren over hen. Echter, deze groep gelooft dat in een frisse lucht en met hun steun ze kunnen aantonen dat een verandering in het positivisme voor elke club in Aruba mogelijk is.

Het was duidelijk dat de communicatie tussen de AVB en de clubs ontbrak, de financiële kant die verbetering wil zien, maar ook de notificatie die de clubs informatie geeft over wat er gebeurt en de clubs worden niet geïnformeerd. Wat deze vier jongeren zo anders maakt is dat ze allemaal professionals zijn in hun vakgebied en dat ze vanaf zeer jonge leeftijd deel uitmaken van de voetbalwereld, maar niet alleen dat ze zich allemaal in verschillende gebieden van de voetbalwereld hebben geprofessionaliseerd, maar dat ze vandaag klaar zijn voor de nieuwe uitdaging om een algemene verandering te brengen in het voetbal in Aruba.

Click aki bao like y share

Cuatro Hoben Dinamico Y Cu Amor Pa Deporte A Postula Nan Mes Pa Bestuur Nobo Di Avb 1Cuatro Hoben Dinamico Y Cu Amor Pa Deporte A Postula Nan Mes Pa Bestuur Nobo Di AvbCuatro Hoben Dinamico Y Cu Amor Pa Deporte A Postula Nan Mes Pa Bestuur Nobo Di Avb.1Cuatro Hoben Dinamico Y Cu Amor Pa Deporte A Postula Nan Mes Pa Bestuur Nobo Di Avb.2

Related posts

Tourism Corporation organiseert haar derde Taste of Bonaire

EA News Author

Erkenning voor tien gasten als ambassadeur van Bonaire in de maand februari

EA News Author

SER ontvangt uitleg over conceptlandsverordening marktordening gezondheidszorg

EA News Author

1 comment

Leave a Comment

Whatsapp Message