Lokaal/ArubaDutch

Vier decennia dienst op Aruba

Cuater Decada Sirbiendo Pais Aruba33

Op 1 september 2023, tijdens de afstudeerceremonie voor een grote groep politieagenten, stond de KPA bij en hulde af aan twee politieagenten die in totaal 82 jaar dienst hebben geleverd aan het land voor en na Aruba haar Status Aparte heeft verkregen.

Dit gaat over de agent, meneer Innocente “Icho” Matos en Mr. Edgar “Eddy” Ras, hebben elk 41 jaar dienst vervuld, maar 41 jaar toewijding, inspanningen in goede en slechte tijden, maar bleven altijd de beste van hen om een verandering te maken en het land Aruba te dienen.

De heer Matos is een zeer liefdevol en respectvol persoon, maar wil altijd meer leren over het maken van een verschil in de gemeente. Vanaf het moment dat hij politieagent werd bleef de hartslag blauw tot op de dag van vandaag. De heer Matos kreeg ervaring en breidde zijn politiecarrière uit in verschillende politieafdelingen. Vergeet niet dat de Heer Jesus Matos in zijn vrije tijd ook zijn tijd besteedt aan Grupo Los Panaderos, een muzikale groep waarin hij ook speelt. Vandaag de dag is hij hoofd van de politie van Santa Cruz Barrio. Wij noemen de heer Matos, en zijn familie zijn verheugd met deze opmerkelijke prestatie in een 41-jarige politiecarrière.

Wij kunnen niet nalaten de heer Ras als een bekende figuur in onze gemeenschap met een diepe passie voor het spelen van instrumenten en deel uitmaakt van Robert en zijn Solo Banda Show in zijn vrije tijd zijn hart klopt ook blauw. Sinds hij zich bij de politie van de Nederlandse Antillen heeft aangesloten, is de heer Ras wist dat hij zijn land moest dienen door het uniform te dragen en de ladder te beklimmen. Al op jonge leeftijd ging hij bij de politie werken en was zo ook getuige van de verandering die Aruba in 1986 op eigen benen zag. In een carrière van meer dan vier decennia heeft Mr. Ras zijn ervaring opgedaan door tijd door te brengen in verschillende afdelingen. Vandaag is hij terug waar hij voor het eerst begon bij de E.J. Politie Academie. Watty Vos. Hij is nu toegewijd aan het begeleiden van jonge mannen in het Korps zoals hij 41 jaar geleden deed.

Twee heren, vier decennia, in totaal 82 jaar, maar het enige dat altijd in hun gedachten en harten is gebleven is om elke ochtend op te staan met moed en energie om trots het blauwe uniform te dragen en het land Aruba te dienen. Gefeliciteerd met de Matos- en Ras-families voor hun twee toegewijde collega’s van meer dan vier decennia in het land Aruba, van wie ieder zeker een prachtig verhaal heeft en een schat aan kennis die we van hen kunnen leren.

Eric Alvin Conrad Ras Polis Klas 1983 1984Cuater Decada Sirbiendo Pais Aruba

Related posts

Weersverwachting tot dinsdag 12 december 2023

EA News Author

Zr.Ms. Groningen en de Kustwacht onderscheppen go-fasts en confisqueren bijna 2.000 kilo drugs

EA News Author

Politieberichten van vrijdag 15 maart tot en met maandag 18 maart 2024

EA News Author

1 comment

Vier decennia dienst op Aruba - Notisia 365 September 6, 2023 at 12:13 am

[…] Source link […]

Reply

Leave a Comment

Whatsapp Message