BonaireDutch

Vandaag is Bonaire zich bewust van de strijd van James Finies, leider van de beweging we willen Bonaire terug

Awe Boneiro Ta Mira Y Tam As Consiente Riba E Lucha Di James Finies Lider Di E Movement Nos Kier Boneiru Bek

Ik ben Davika Bissessar, een Boninaar die van mijn eiland Bonaire houdt dat ik thuis noem, en ik hou ook van en geloof sterk in mijn Boninaar volk. Wat ik ga zeggen heeft niets te maken met negatieve aanvallen of persoonlijke situaties in juni. Maar de wereld kent de woorden die ik spreek.

Ik hoorde het via het radioprogramma Voice of Bonaire dat Norwin Willem sponsort en uitzendt Propaganda voor de (Solidariteit Manifestatie) van vrijdag 12 mei tegen
discriminatie, ongelijkheid en voor iedereen om samen te werken aan het bereiken van de sociale en rechten van kinderen mens.

Ik heb begrepen dat Daisy Coffie ook deel uitmaakt van deze demonstratie waar Norwin Willem zei dat de Manifestatie niets met politiek te maken had. Ik vroeg me ook af waarom er politiek gespeeld wordt met demonstraties waarbij politici de bevolking van Bonaire in problemen hebben gebracht waar we allemaal tegen willen protesteren. Vandaag?

Waarom wil je vandaag opstaan om hard te demonstreren tegen Nederland om te laten zien dat we niet alles accepteren Dit zijn misstanden waarbij onze eigen politici Bonaire in handen hebben gegeven aan Nederland en zeggen: Waarom kunnen we niet zelf beslissen over wat we willen?

Dit zijn de woorden en bedoelingen aan het begin van de directe verklaring die werd ondertekend door 101010. tussen Ramoncito Booi en Jopie Abraham vrede en rust. Nogmaals Norwin Willem zelf is een van de aanmoedigers om sterk te protesteren tegen verschillende punten, waar de beweging We willen het goede terug ook al jaren voor vocht, maar veel mensen gingen tegen de beweging en zeiden dat James Finies de leider van de beweging We willen het goede terug praat over gekke of zelfs negatieve mensen, waar we vandaag precies willen doen wat James Finies al lang deed tegen alles wat misbruik, onrechtvaardigheid, discriminatie, onze rechten, vrijheid en onze kans om het te stoppen De bevolking van Bonaire is gevestigd op het eiland Bonaire.

Wat veel mensen nog steeds niet heel goed begrijpen nadat James Finies probeert
Het is duidelijk dat we alles kunnen proberen met Nederland, zoals stemmen, manifesteren, zelfs vragen om Het is een referendum voor verandering, maar de Nederlanders tonen stilletjes aan dat het niet zo gaat. en wat we willen en denken, maar wat hij zegt en besluit, dat gebeurt of gebeurt met ons.

Ik vraag me steeds af hoe je je rechten en vrijheid kunt opeisen bij de koloniserende Nederlanders We worden op wrede wijze mishandeld en blijven onze rechten en vrijheden meer dan ooit bewijzen. 101010 tot vandaag?

Onze politiek heeft in alle opzichten toegestaan dat we door engelen en mensen werden overgeleverd rechten en vrijheden in handen van Nederland en laat Nederland ze ook van ons en de de ondertekening van een akkoord om ons in Nederland te laten verankeren en dat zij over ons beslissen zoals zij dat doen Krijgen is goed.

k geloof sterker in de ‘Want goodwill back faster’ beweging dan alle andere acties.
zoals stemmen en demonstraties, omdat ik vind dat we de Verenigde Naties moeten benaderen om ons op de eerste plaats te zetten op de lijst van zelfstandige landen en dit op een niveau aan te pakken een hogere rechtvaardigheid voor onze rechten en vrijheid om zelfbeslissing te kunnen nemen en ons te beheersen onze eigen huis op Bonaire.

We moeten ons realiseren dat wat we proberen te doen direct tegen of met Nederland te doen om onze rechten en vrijheden op ons eiland te beheren, dat zal Nederland helemaal niet toestaan omdat hij denkt dat hij veel geld verliest dat hij wint en zelfs volgt Wheel and deal op zijn manier met dit eiland.

Daarom kregen we namen als Bijzonder Gemeente Van Nederland,
Caribisch Nederland (Nederlands Caribisch) We kunnen ook op het internet zien hoe ze er nu uitzien De naam en vlag van Bonaire werden op Nederlandse aanzet veranderd.

Mijn krachtige boodschap aan onze gemeenschap is ten slotte, als we de goede verandering willen waar we allemaal voor vechten eens en voor altijd, moeten we de stier aan zijn staart trekken en niet aan zijn staart. Met andere woorden, we moeten de strijd van Want to Become Back steunen en naar de Verenigde Naties gaan voordat we verder gaan met allerlei andere dingen, vooral stemmen en demonstraties. Want ik zie geen andere verandering in de toekomst, maar ik denk dat we niet tot de hoogste rangen zijn gerekend.

Related posts

Drijvend zwembad bij Parke Tului tijdelijk niet toegankelijk

EA News Author

Kustwacht onderschept lokaal vaartuig met drugs aan boord

EA News Author

De Boneriërs gingen naar buiten en stuurden een duidelijke boodschap naar Nederland.

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message