Sint MaartenDutch

Twee lichamen gevonden op het strand van Guana Bay

St Maarten 1

Zaterdagmorgen, 6 mei 2023, om ongeveer 06:30 uur, ontving de centrale politie een oproep over een lijk dat drijft op Guana Bay Beach.

Een aantal politiepatrouilles werden snel naar de plaats van voorval gestuurd.

Bij aankomst zagen agenten een vrouwelijk lichaam drijven in de zee. De kustwacht werd onmiddellijk opgeroepen om hulp te verlenen. Tijdens hun zoek- en reddingsoperatie ontdekten ze het lichaam van een vrouwelijk slachtoffer en verschillende persoonlijke voorwerpen die in de buurt deden drijven. De kustwacht heeft het lichaam van het slachtoffer succesvol uit de zee gehaald en onmiddellijk naar het kustwachtstation in Simpson Bay vervoerd.

Tegelijkertijd werden rechercheurs en forensische experts gemobiliseerd om een onderzoek te starten naar deze tragische gebeurtenis.

Later in de ochtend ontving Central Dispatch een ander telefoontje rond 10:30 uur. Dit telefoontje waarschuwde de politie voor de aanwezigheid van een mannelijk lichaam dat onbeweeglijk op het zand van Guana Bay Beach lag. Er werden rechercheurs, forensische experts en personeelsleden van het parket naar de plaats delict gestuurd om de zaak te onderzoeken.

Het lichaam van een mannelijk slachtoffer werd gevonden op het strand en vervolgens vervoerd naar een van de plaatselijke begrafenishuizen, waar het verder zal worden onderzocht.

Gezien de gevoelige aard van deze zaak en de noodzaak om de privacy en waardigheid van de slachtoffers en hun families te respecteren, worden aanvullende details voorlopig achtergehouden.

Het KPSM Grote Misdaden team roept iedereen op… die getuige is geweest van verdachte activiteiten… of informatie heeft over de gebeurtenissen op Guana Bay Beach… om naar voren te komen en te helpen met dit onderzoek.

Mensen met kennis of informatie worden opgeroepen om contact op te nemen met de Grote Misdaden afdeling op +1 721 542 2222, ext. 208, 223 of 214 of bel de anonieme tip lijn 9300.

Bijwerkingen met betrekking tot het onderzoek en eventuele belangrijke ontwikkelingen zullen via latere persberichten worden meegedeeld zodra deze beschikbaar zijn.

KPSM betuigt haar diepste medeleven aan de families en vrienden die getroffen zijn door dit verlies

St Maarten 3

Related posts

SER presenteert advies over hervorming zorg

EA News Author

Criminaliteits- en verkeerscijfers van 2022 voor Bonaire

EA News Author

Openbare ordehandhaving bij ramp- en crisissituaties te veel afhankelijk van bijstand

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message