SabaDutch

Toerismbureau SABA en St Maarten in samenwerking voor Fly-in Travel Agent Event

Ofisina Di Turismo Di Saba Y St. Maarten Tourist Board Ta Uni Forsanan Pa Fly In Travel Agent Event

Het Saba Tourism Bureau, in samenwerking met de St. Maarten Tourism Bureau gaan samenwerken. De toeristische organisatie St. Martin Tourist Board heeft onlangs een kennismakingstocht georganiseerd. St. Martin Fly-in Travel Agent Event dat ook gericht was op het presenteren van de schoonheid en gastvrijheid van de naburige eilanden.

De St. Martin Tourist Board verwelkomde meer dan 60 gerenommeerde reisagenten uit verschillende landen, waaronder de Verenigde Staten, Canada, de Benelux en de regionale markt. Als St. Maarten is het middelpunt van de naburige eilanden en wordt geposeerd voor een eiland-hopping-ervaring tijdens een vakantie in St. Maarten, de St. Martin Tourist Board heeft contact opgenomen met de eilanden om samen te werken voor een dagtrip voor de reisbureaus.

Saba had de eer om meer dan 20 agenten te ontvangen die Saba als hun favoriete Fam Trip bestemming kozen. De agenten kwamen uit Canada, de Verenigde Staten, de Benelux en de regionale markt. Tijdens de Fam Trip gingen de agenten het eiland verkennen, waaronder inspecties van hotels, huisjes en villa’s als onderdeel van de productbeoordeling. De agenten hadden een unieke lunch ervaring in het regenwoud van Rendezvouz en hadden de mogelijkheid om een wandeling door het dorp te maken. Voor de reisagenten was het hun eerste bezoek aan het eiland en Saba gaf hen waardevolle inzichten in de verschillende accommodaties en attracties die het eiland te bieden heeft.

Dit Fly-in Travel Agent Event is een gezamenlijke inzet van Saba en St. Martin in de promotie van het Caribisch gebied als een toonaangevende reisbestemming. Het Saba Tourism Bureau was verheugd om deze gewaardeerde reisagenten te verwelkomen en Saban gastvrijheid te verlenen. Intra-regionale samenwerkingsverbanden en evenementen tussen de eilanden, connectiviteitspartners en toeristenbureaus helpen de regio verder te versterken, terwijl ze de eilanden ook de mogelijkheid bieden om zowel met journalisten als reisagenten de diversiteit van elk eiland te delen, waardoor de eilandhopping-ervaring echt uniek is.

Door middel van deze samenwerking willen we blijvende verbindingen sluiten, zinvolle partnerschappen bevorderen en het Caribisch gebied promoten als een must-visit bestemming voor reizigers over de hele wereld. We danken de St. Martin Tourist Board, WinAir en The Edge Ferry voor hun samenwerking en partnerschap om deze Fam Trip werkelijkheid te maken. Ook aan onze partners op het eiland voor hun gastvrijheid en taxichauffeurs die de algehele positieve ervaring hebben vergroot, zei directeur van toerisme Malinda Hassell.

Related posts

Biketeam KPCN zichbaar tijdens het waterfestival

EA News Author

Op Bonaire :Binnenkort laag tarief Toeristenbelasting voor eilandskinderen

EA News Author

John Soliano beëdigd als nieuwe gezaghebber van Bonaire

EA News Author

1 comment

Leave a Comment

Whatsapp Message