CuracaoDutchUnited States

Toegewijd aan het dienen van de wereld met wetenschap Whitney Ribeiro studeerde af in geologie en biologie

Graduashon Whitney Ribeiro 0524

Whitney Ribeiro BA (21) behaalde onlangs haar bachelordiploma Geologie en Biologie aan de Brown University in Providence, Rhode Island in de Verenigde Staten en zal zich blijven specialiseren in paleontologie bij de Paleontological Research Institution.

Deze studie gaat over de geschiedenis van het leven op aarde op basis van informatie in fossielen die de rest van planten, dieren, schimmels, bacteriën, één cellevens, vervangen door steen of indrukken of organismen bewaard in rotsen.

 

Brown University is een particuliere Ivy League-onderzoeksuniversiteit in Providence, Rhode Island. Het is de zevende oudste instelling voor hoger onderwijs in de VS, opgericht in 1764 als de particuliere onderzoeksuniversiteit College in de Engelse kolonie Rhode Island en Providence Plantations.

Paleontological Research Institution streeft en integreert onderwijs en onderzoek, en interpreteert de geschiedenis en systemen van de aarde en haar leven om de kennis te vergroten, de samenleving te onderwijzen en een verstandig beheer van de aarde aan te moedigen.

 

Whitney studeerde in mei 2020 af aan de International School of Curaçao en ontving in 2020 ook de Mercedes Winkel Service Award voor vrijwilligerswerk in de Curaçaose gemeenschap.

Haar resultaten tijdens haar studie aan Brown University waren zo goed dat ze al aan de slag ging als assistent van de directeur van het Paleontological Research Institution in Ithaca, New York.

Zodoende kan zij zich op dit wetenschappelijke niveau blijven specialiseren.

Op de foto: Whitney Ribeiro BA op haar afstudeerdag met onder meer haar ouders, grootmoeders en zus.

Related posts

Team BOT / K9 heeft een certificaat gekregen

EA News Author

Op 18 juli verwelkomt Bonaire de eerste boot uit Venezuela

EA News Author

Weersverwachting tot zaterdag 26 augustu 2023

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message