Lokaal/ArubaDutch

Team BOT / K9 heeft een certificaat gekregen

Pap A Entrega Certificado Na E Personal Di E Team Bot

Het orgaan van de rechtvaardigheid krijgt zijn aandacht, zoals in het eerste moment aangekondigd werd dat het de persoon van elk lichaam op Aruba zou verheffen, dit is stap voor stap aan het gebeuren. In een gezellige omgeving bij Nicolaas Store was het managementteam van KIA aanwezig en samen met minister van Justitie Rocco Tjon werd het certificaat uitgereikt aan het personeel van het team BOT / K9.

De cursus werd gegeven door de “kermeesters” van de Douane en het personeel slaagde erin. Deze samenwerking tussen verschillende afdelingen is belangrijk om veiligheid te garanderen maar ook om een bepaald kwaliteitsniveau te garanderen. Groeten aan de afgestudeerden en dank aan de afdeling Douane voor de hulp. Op deze manier zorgt de overheid er geleidelijk voor dat het personeel van elke afdeling hun kennis en vooruitgang in hun werkpositie verhoogt.

Pap A Entrega Certificado Na E Personal Di E Team Bot .5Pap A Entrega Certificado Na E Personal Di E Team Bot 1Pap A Entrega Certificado Na E Personal Di E Team Bot .4

Related posts

Bied en steun aan Autisme Aruba Foundation

EA News Author

Pontoon samengesteld voor bodemonderzoek op het vasteland Black Rocks Harbour

EA News Author

Defensie in het Caribisch gebied versterkt banden met Colombia

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message