Lokaal/ArubaDutch

Symptomen van narcistisch, thuis zijn turbulent en buitenshuis zijn ze familie perfect

Narcisismo

Een narcist is een persoon met een psychische aandoening die behandeling en begeleiding nodig heeft. Vaak wordt de persoon bedreigd en onder druk gezet om niets te vertellen. Een narcist is iemand die graag bang is voor anderen om macht over hen te krijgen. Veel van deze scenario’s gebeuren in huizen en worden door buitenstaanders niet gezien. Maar het gebeurt ook met vrienden.

Maar thuis is het een turbulentie en buiten zijn ze een volmaakt gezin. De situatie is niet vriendelijk en niet goed voor de persoon die dit moet doorstaan. Rubiella Toppenberg van FADA zegt dat het leven met een narcist erg traumatisch is en dat de enige manier om tot een oplossing te komen is om informatie te zoeken. Er is zelfs een stichting tegen rationeel geweld die veel informatie biedt over het behandelen van narcistische mensen.

Het is belangrijk om de tekenen op te nemen en informatie te zoeken om jezelf in elk van deze gevallen te helpen. De slachtoffers van een narcist gaan niet zomaar door hem heen en door met zijn leven, maar hij heeft een proces om door te gaan.

De stichting biedt echter hulp waarbij stapsgewijs de slachtoffer kan helpen uit de situatie te komen. Volgens sociaal professional Rubiella Toppenberg is het proces niet eenvoudig, maar ook niet onmogelijk.

Click aki bao like y share

Related posts

Dia di penshonado winnaars dineren met gedeputeerde craane

EA News Author

Weersverwachting tot woensdag 26 juli 2023

EA News Author

Nieuwe prijzen voor aardolieproducten 10 april 2024 op Aruba

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message