Lokaal/ArubaDutch

STRENGHEID voor de familie: Geschreven door Pastoor Marcel Balootje

Pastor

Leugenaars maken leugenaars. Als iets niet waar is, en je doet het niet, leef je in het.

en zelfs als je anderen wilt dwingen om je leugens te geloven, om je leugens te steunen, wordt je gedrag gemiddeld.

Want God heeft ons niet geroepen tot onreinheid, maar tot heiligheid. De afbeelding en de gelijkenis van God, en de schepping van de mens is zo volmaakt, dat je het niet kunt vergelijken met iets anders. wereld.

Wij weten dat wij in het lichaam zijn, maar in het lichaam zijn wij ook. maak ons. !! Vanaf het moment dat de duivel in de wereld kwam met een leugen en mensen accepteerden dat middelmatigheid in de wereld.

Vandaag de dag is middelmatigheid aanvaardbaar als brood van de dag, want elke dag geloven mensen in leugens en bedrog. en de waarheid verwerpen en zich van de waarheid afwenden.

Middelmatigheid is de grote poort naar de veiligheid van de wereld. !!! Velen willen de naam zonde niet meer gebruiken, ze noemen het een fout, een gewoonte, of een zwakte, maar voor God Zonde is zonde.

Elke halve waarheid is middelmatigheid, en zie hoeveel middelmatige houding er onder ons leeft jongeren, de wereld wil kinderen van jongs af aan dwingen om middelmatige dingen te accepteren en om hou ze in de duisternis.

!!! De Schrift zegt: Wees niet gelijkvormig aan deze wereld, maar word veranderd door de vernieuwing van de geest. opdat u uw verstandelijke vermogens verruimt en kunt oordelen wat de goede, welgevallige en volmaakte wil van God is. Romeinen 12:2).

Alles wat uit de wereld voortkomt, is ontucht, onbeschaamdheid, lastering, hoogmoed, bitterheid, ontucht, ontucht, alle ontucht. 2 Tim. 3:1-9. Wanneer de rechtvaardigen God gehoorzamen, zullen zij als adelaars vliegen, zullen zij sterk worden.

Want de tegenwoordigheid van God in hun leven is vruchtbaar tot volmaaktheid. Maar als iemand de waarheid van het leven verwerpt, wordt hij door de duivel verblind, zodat hij als een varken niet meer kan spreken. Medicijn maakt een mens lui, verlegen en onbezonnen, en zo wordt hij een mens van alles. uitstel voor morgen, en dat ze bang zijn om het leven onder ogen te zien.

En wat u ook doet, doe het van ganser harte, als voor de Heer en voor de mensen, omdat jullie weten dat jullie van de Heer de erfenis als beloning zullen ontvangen. De Heer is een gelovige.

jullie dienen. Want wie onrecht doet, zal worden gestraft voor het onrecht dat hij heeft gedaan. onderscheid van persoon. (Colossenzen 3:23). Je weet dat alcohol mensen middelmatig maakt, net als drugs, je wist dat immoraliteit mensen middelmatig maakt

Eerlozen zijn eerdere echtgenoten, want alle verontschuldigingen achter hun leugens zijn eerdere dingen. verhinderen dat de waarheid van het leven wordt gehandhaafd.

Als ouders moeten wij God vragen ons wijsheid te geven om onze kinderen op een leven te leiden dat ver van de waarheid is. de gemeenheid, de eerlijkheid, de rechtvaardigheid, de onbeschaamdheid, de boosheid, Maar alle dwaling, alle haat, alle afgunst, alle wraak, zijn kinderen van de zondigheid.

Kijk hoe veel volwassenen mediocriteit beoefenen, en dan weet je hoe veel kinderen zich gedragen. is verkeerd. Zie hoe wetten worden veranderd op aarde, zodat gezonde mensen een rechtvaardig oordeel aanvaarden en leugens en bedrog steunen. immoraliteit leidt tot middelmatigheid.

Related posts

Voor het eerst snelrecht in Aruba

EA News Author

Bezoek van directeur-generaal Koninkrijksrelaties in het kader van het herdenken en compenseren van het slavernijverleden

EA News Author

September is een speciale maand voor Alzheimer Aruba

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message