Lokaal/ArubaDutch

Strengheid voor de Familie: Geschreven door Pastoor Marcel Balootje

Pastor

Een leraar moet eerlijk zijn en niet onbeleefd. We hebben een heel gevoelige vraag, die pijn veroorzaakt en die elke dag gebeurt: ! Wanneer een moeder trouwt met een minderjarige dochter, laten we zeggen tussen de 11 en 17 jaar en de dochter er is een extreem kleine korte jurk, en een blouse die zo klein is dat bijna haar hele lichaam wordt gedragen.

We stellen de vraag: Is het meisje niet naar huis gegaan met haar moeder?

Ziet de moeder het niet? Of zijn ze allebei krankzinnig? Als een vader met zijn zoon uitgaat, en beiden drinken, praten slecht over elkaar, en hun zoon zoekt naar problemen, en de vader houdt hem niet tegen. Wat is dat voor een vader?

Het kwaad van kinderen is een gevaar voor het kind, voor zijn ouders, voor de gemeenschap, het vernietigt het hele systeem,het leven van het kind. Een stoute zoon is niet alleen een schande voor zijn ouders, maar ook voor zijn familie.Communicatie met God is erg zwak, want het wordt opgevoed zonder liefde, zonder respect en zonder discipline.

En zo groeit het kind zonder tucht thuis op, het is moeilijk om op school, in de kerk, te leren.

voetbalveld, waar hij problemen heeft omdat zijn ouders zijn opleiding hebben verwaarloosd.

We horen vaak over problematische kinderen, en er zijn tegenwoordig veel namen in de psychologie.

voor zo’n kind, en ze hebben zoveel soorten behandelingen, dat kost een hoop geld, maar een van de

Opmerkelijke dingen die zijn ouders achtergelaten hebben.

Als we een kind niet met de woorden van God hebben opgevoed, en als we als ouders niet hebben gedaan wat God ons heeft opgedragen, Wij, we hebben 95% kans op een stout kind en dat zou een schande voor onszelf zijn. Geef een kind alles wat hij vraagt, betekent niet dat je van hem houdt.

Een kind laten doen wat hij wil, betekent niet vrijheid.

Geef een kind vrijheid van ouder, en als je als vader een kind wilt, is dat verkeerd.

We bedoelen dat een kind ouder is dan hij is, dat hij thuis kan blijven, dat hij voor zichzelf kan zorgen, dat hij mag gaan. Blijf bij mensen thuis, gewoon zodat je ouder op het strand kan zijn, en vaak, in de bar, op happy hour, Vlucht voor de prostitutie en ga zelfs in overspel en immoraliteit.

Laat ons onszelf niet misleiden.

Omdat hun vaders hen hadden verworpen, lieten zij zich leiden door de overvloed van het ontuchtige leven, zodat zij ten val kwamen. De moeder huilt, de jongeling treurt, en de jonge man gaat te gronde.

Er zijn tegenwoordig dingen die veel mensen niet willen horen, en zelfs als misbruik beschouwen, en mishandeling van kinderen:

Hij die de roede niet gebruikt, haat zijn zoon, maar hij die hem liefheeft, straft hem van jongs af aan. Spreuken 13:24). Straf uw zoon, terwijl er hoop is, en gij zult niet wensen dat hij sterft. Spreuken 19:18.

Stok en bestraffing geven wijsheid, maar een losgelaten zoon is de droefheid van zijn moeder.

schaamte. Spreuken 29:15.

Korrigeer uw zoon, en hij zal u rust geven en uw ziel vreugde schenken. (Spreuken 29:17)

Discipline en correctie betekenen niet mishandeling, maar het voorkomen van kwaad en het opbouwen van moraliteit en respect.

Related posts

Kunstprofessionals in curatoriale residentie in Zwitserland

EA News Author

Opleiding van de eilandsraad op Bonaire was zeer waardevol

EA News Author

Derde kandidaat: Gerlien Croes besloot AVP te verlaten

EA News Author

1 comment

Leave a Comment

Whatsapp Message