SabaDutch

Staatssecretaris Van der Burg op Saba

State Secretary Van Der Burg And Island Governor Johnson At Saba Sign.01
De Nederlandse staatssecretaris van Justitie en Veiligheid, Eric van der Burg, is dinsdag 11 april laat in de middag op Saba aangekomen voor een inleidend bezoek. Gouverneur Jonathan Johnson en interim-secretaris Henk de Jong waren op het vliegveld om de staatssecretaris en zijn delegatie te verwelkomen.
Het officiële deel van het werkbezoek begint op woensdagochtend 12 april met een vergadering met de nieuwe Uitvoerende Raad, gevolgd door vergaderingen met de eenheid Sociale Zaken en Arbeid (SZW) en het departement Immigratie en Naturalisatie IND.
In de namiddag zullen de staatssecretaris en zijn delegatie de Saba University School of Medicine ontmoeten om het toelatingbeleid en het IND-proces te bespreken. Daarna is een bezoek aan de haven van Fort Bay gepland, waar de staatssecretaris vergadert met leden van de Koninklijke Nederlandse Marechaussee en douaneambtenaren. Een vergadering is gepland met het management van de Makana Ferry voor het vertrek van Saba naar St. Eustatius op dezelfde veerboot.
Dit is het eerste bezoek van staatssecretaris Van der Burg aan Saba. Dinsdag bezocht hij St. Maarten voor vergaderingen en op donderdag 13 april in St. Eustatius voor een inleidend bezoek. De staatssecretaris sluit zijn werkbezoek aan St. Maarten op vrijdag 14 april.
State Secretary Van Der Burg Exits PlaneState Secretary Van Der Burg And Island Governor Johnson At Lookout Point Zions HillState Secretary Van Der Burg And Island Governor Johnson In Front Of Aircraft

Related posts

Staatssecretaris Van Huffelen bezoekt Sint Maarten, Saba, Sint Eustatius, Curaçao en Aruba

EA News Author

Controles van de Kustwacht gedurende het Paasweekend

EA News Author

Gedeputeerde Craane wil in gesprek met hotel en restaurant branche over rioolwaterheffing

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message