DutchSint Maarten

Spirit Airlines verhoogt vluchten naar St. Maarten

Spirit Sxm1.1

Spirit Airlines breidt officieel haar non-stop vlucht naar St. Maarten. De goedkope luchtvaartmaatschappij heeft een tweede wekelijkse vlucht toegevoegd sinds de terugkeer naar St. Maarten terug op 8 februari van dit jaar tussen Fort Lauderdale-Hollywood International Airport (FLL) en St. Internationale luchthaven Prinses Juliana (SXM) op Maarten. Deze vlucht is een aanvulling op de wekelijkse dienst op zaterdag van Fort Lauderdale, die jarenlang de enige vlucht was van Fort Lauderdale naar St. Maarten. De woensdagvlucht vertrekt om 10.40 uur uit Fort Lauderdale en landt in St. Maarten om 14.51 uur.

Op 5 oktober wordt deze dienst verhoogd tot 4 keer per week, donderdagen en zondagen worden toegevoegd aan het schema, en vanaf 15 november worden de diensten van Spirit verhoogd tot dagelijkse diensten. Deze extra dienst zal onmiddellijk economische voordelen opleveren voor St. Maarten door het verstrekken van een laag tarief betekent om te reizen tussen de VS en de kleine Caribische-eiland te worden gedeeld door twee regeringen. Naast een non-stopdienst vanuit haar hub in Fort Lauderdale, zal Spirit ook een aansluitende dienst aanbieden vanuit haar binnenlandse netwerk. “We zijn erg blij dat Spirit St. Maarten in hun uitbreidingsplannen en kijken uit naar verdere groei. Het samenwerking en harde werk van het hele team van TEATT Ministerie en St Maarten Toeristenbureau, evenals SXM Airport heeft dit tot een succes gemaakt en het ministerie waardeert het”, zegt minister Lambriex. “Ik kijk ernaar uit om de discussies met onze belanghebbenden voort te zetten om ervoor te zorgen dat we alles in het werk stellen om goede verbindingen te behouden en strategische manieren blijven vinden om ervoor te zorgen dat vliegtickets betaalbaarder zijn. Het zal een positieve impact hebben op onze economie”, concludeerde minister Labriex.

Spirit Airlines, Inc., is een belangrijke Amerikaanse ultra-laag-kost luchtvaartmaatschappij met hoofdkantoor in Miramar, Florida, in het grootstedelijk gebied van Miami. Spirit exploiteert geregelde vluchten in de Verenigde Staten, het Caribisch gebied en Latijns-Amerika. Spirit was vanaf 2023 de zevende grootste passagiersmaatschappij in Noord-Amerika, evenals de grootste ultra-laag-kost luchtvaartmaatschappij in Noord-Amerika met een vloot van meer dan 197 vliegtuigen die naar 83 steden vliegen.

Spirit Sxm2.3

Related posts

INTERPOL LYON bezoekt het Korps Politie Caribisch Nederland

EA News Author

Symbolische sleuteloverdracht van fase 2 Onder de heuvel

EA News Author

Afpakteam actief op de privé-luchthaven

EA News Author

1 comment

Spirit Airlines verhoogt vluchten naar St. Maarten - Notisia 365 September 5, 2023 at 7:38 pm

[…] Source link […]

Reply

Leave a Comment

Whatsapp Message