SabaDutch

Saba ontvangt nieuwe brandweerwagen

New Fire Truck With Fire Fighters

De Saba brandweer onthulde op woensdag 26 april de nieuwste brandweerwagen in haar vloot. De nieuwe brandweerwagen gaat onmiddellijk in gebruik.
De vrachtwagen, vervaardigd door Wiss uit Polen, is een belangrijke upgrade ten opzichte van de andere vrachtwagens die momenteel in het wagenpark zijn. Gouverneur Johnathan Johnson sprak tijdens de onthulling en zei: ‘Het is geweldig dat jullie altijd voorbereid en goed uitgerust zijn.’ Dit is een grote prestatie en ik feliciteer jullie allemaal en maak er goed gebruik van.
van de vrachtwagen.

De Saba brandweer heeft al begonnen met het trainen van haar brandweerlieden over het gebruik van de apparatuur, en de gemeenschap zal de nieuwe vrachtwagen de komende weken op de weg zien. “We zijn blij dat we de nieuwe brandweerwagen hebben en ik hoop dat we deze alleen voor training moeten gebruiken”, aldus brandweerchef Julio Every.

Het project voor een nieuwe brandweerwagen duurde ongeveer een jaar, waarbij twee vrachtwagens werden verspreid, één naar St. Eustatius en één naar Saba. Elke chef gaf aan dat hij positieve en enthousiaste feedback over de nieuwe truck heeft gekregen. We moeten trots zijn, zei hij. De nieuwe brandweerwagen is een game changer voor de brandweer. Het is uitgerust met nieuwere technologie en functies, waardoor het de meest geavanceerde brandweerwagen op het eiland is. De brandweerwagen heeft verschillende upgrades, waaronder een aanzienlijk grotere grootte.

De grootte van de vrachtwagen maakt ongeveer 2.000 liter water en 200 liter schuim mogelijk. Met een grotere watertank en een ultramoderne drukinstallatie kunnen de brandweerlieden branden in minder tijd blussen en langer bestrijden zonder opnieuw te moeten vullen. Bovendien functioneert de vrachtwagen als reddingsoperatie.
vrachtwagen met de reddingsbekleding en andere reddingsmiddelen die beschikbaar zijn.

Een speciale dank aan iedereen die bij dit project helpt. We zijn James Hassell dankbaar voor zijn harde werk en toewijding, zei Chief Every tijdens de ceremonie. Hij merkte op dat de hulp die de brandweer kreeg bij de aankoop van deze nieuwe vrachtwagen hen in staat stelde de gemeenschap beter te beschermen. Voor meer informatie over de Saba brandweer en haar nieuwe vrachtwagen kunt u contact opnemen met de afdeling op:416-2210.

New Fire Truck With Fire Fighters And Governor

Related posts

Openbare ordehandhaving bij ramp- en crisissituaties te veel afhankelijk van bijstand

EA News Author

Overseas countries and territories youth network Bonaire 2023

EA News Author

Weersverwachting tot maandag 25 september 2023

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message