SabaDutch

Saba onder de indruk bij Cross Channel Swim Team

Team Saba Nevis St Kitts Cross Channel Swim

Team Saba nam deel aan de Nevis to St. Kitts Cross Channel Zwemmen op 26 maart met 11 personen. Teamlid Jochem Batstra werd derde in zijn leeftijdscategorie.

Samen met een team van 10 supporters bleef het Saba Team niet onopgemerkt bij het door Winston Crooke georganiseerde evenement. De 11 Saba-zwemmers gingen samen met de andere deelnemers het water in voor de 4,1 kilometer lange zwem van Nevis naar Reggae Beach op St. – Ik ben de baas.

Batstra van Team Saba kwam als nummer 3 in zijn leeftijdscategorie met een tijd van 1:19:23. Het zwemmen was een “grote ervaring”, aldus Batstra, die regelmatig hardlopende evenementen organiseert op Saba. De golven kwamen voortdurend van de rechterkant, terwijl de stroom ons in dezelfde richting trok. Dat maakte navigatie erg verwarrend, zei hij.

Batstra zei dat het fantastisch was om Saba te vertegenwoordigen bij het evenement met zo’n groot team, inclusief de enthousiaste groep supporters wiens input zeer waardevol was. “We kijken uit naar de volgende uitdaging”, zei hij. Dit was de eerste keer dat Saba werd vertegenwoordigd door een team van deze omvang. In totaal namen 173 personen deel aan de Nevis-St. Kitts zwemt over het Kanaal.

Related posts

Bonaire heeft in de maand juni 2024 12.117 verblijfsbezoekers verwelkomd

EA News Author

Tourism Corporation Bonaire organiseert eerste Bonaire Tourism Update voor 2024

EA News Author

Voorzitter Stichting Monumentenfonds Aruba Rousanne de Weever: Toeristen komen naar Aruba voor een authentieke Arubaanse ervaring

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message