CuracaoDutch

Pride Walk 2023

Live In Color

Houd je glitter en regenboogvlaggen gereed, want de 11e editie van de Pride Walk is klaar om Curaçao wederom te laten stralen. Vanavond, 12 oktober om klokslag 19:00, laten we ons hart kloppen voor diversiteit en inclusiviteit terwijl we van het hippe Riffort Village vertrekken richting Wilhelminaplein.

Het regenboogteam van Curaçao Pride Foundation in samenwerking met hun belangrijkste partners, RBC Royal Bank en Dennis Mobile, heeft niet stilgezeten om deze Pride-editie zo kleurrijk te maken als een disco-lichtshow. 

Het thema van Pride 2023 is ‘Live in Color’. Leef in Kleur. Een oproep om jezelf zijn en erkend worden voor wie je bent. Omringd door een gemeenschap die diversiteit omarmt. Het betekent leven buiten de traditionele normen en ontdekken hoe prachtig het is om je authentieke zelf te kunnen zijn.

Ook dit jaar blijft de Pride Walk route trouw aan traditie. vertrekkend vanaf Riffort zal de parade dansend de magische Emmabrug oversteken om tijdens de bruisende Punda Vibes door Breedestraat te eindigen op het Wilhelminaplein, dat de organisatie heeft omgetoverd tot een fonkelend Rainbow Park. Verwacht geweldige optresend van fabuleuze drag queens, de funky beats ban DJ Jean Paul Paula uit Nederland en de vibes van AXL & Friends. Bovendien is er ook een relaxte chill-plek om te socializen en te genieten met gelijkgstemde zielen.

Iederen van de kleurrijke LGBTQ+ gemeenschap tot hun fantastische bondgenoten, is van harte uitgenodig om zich bij de parade aan te sluiten, de mars mee te lopen of vanaf de zijlijn toe te juichen. Samen maken we Pride 2023 tot een wervelend feest dat je nooit zult vergeten.

Pride Walk ScaledPride 2023 Logo Final 01 Copy

Related posts

Herstelling of vernietiging van mangrovebossen

EA News Author

Weersverwachting tot woensdag 28 februari 2024

EA News Author

Ernstig ongeval in San Nicolas met zware schade en gewonden

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message