DutchSint Maarten

Premier Silveria Jacobs bezocht de nieuwe Rada op het punt St. Peters Hill van St. Maarten

Pap Prome Minister Silveria Jacobs A Haci Bishita Na Rada Nobo Riba Punta Di St. Peters Hill Di St Maarten

Premier van St. Maarten Silveria Jacobs bezocht de nieuwe radar die op St. Maarten is geplaatst. Dit was een rondleiding van de eerste president van het land om te zien hoe het gaat met de opstelling van de nieuwe radar in St. Peters Hill.

Premier Silveria Jacobs bedankt de heer Isaacs en zijn hoofdingenieur om de president te laten zien hoe alles werkt en tegelijkertijd de nodige informatie te geven die de president nodig heeft om te weten hoe de radar werkt voor heel St. Maarten. De president was zeer tevreden over de informatie en het werk dat werd uitgevoerd, maar tegelijkertijd blij dat hij persoonlijk naar de top kon en zo St. Maarten vanuit een ander perspectief kon zien en herinnerde hoe gezegend St. Maarten is en hoe mooi het land is in het Nederlands Caribisch gebied.

Pap Prome Minister Silveria Jacobs A Haci Bishita Na Rada Nobo Riba Punta Di St. Peters Hill Di St Maarten 1Pap Prome Minister Silveria Jacobs A Haci Bishita Na Rada Nobo Riba Punta Di St. Peters Hill Di St Maarten .2Pap Prome Minister Silveria Jacobs A Haci Bishita Na Rada Nobo Riba Punta Di St. Peters Hill Di St Maarten .1

Related posts

Zr.Ms. Holland intercepted more than 2.2 tons of cocaine in four days

EA News Author

Weersverwachting geldig vrijdag 28 april 2023

EA News Author

Ontdek de verborgen natuurpracht van Bonaire: Bescherm onze unieke soorten!

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message