PolitiekDutch

Parlementslid Hendrik Tevreden (MEP): Eman vraagt om te discussiëren maar stel nul vragen en verlaat vergaderingen

Parlamentario Hendrik Tevreden

Tijdens de voorafgaande bijeenkomst over de impact van de stijgende kosten van levensonderhoud op de koopkracht, die werd gehouden door Mr. Eman, meneer. Santos do Nascimento, en Croes. We konden de kruisingen zien. Croes sprak niet zelf, Mr. do Nascimento sprak alleen in de tweede ronde en Mr. Eman alleen het eerste deel, met nul vragen en vertrek van de vergadering voor de tijd. Wanneer we ons voorbereiden op een debat over waar we staan, is het vandaag en waar we willen dat het land de AVP-partijleider en fractieleider niet meer wenst.

Onderwijs is de sleutel tot de vooruitgang van ons land

Ik heb tijdens de bijeenkomst benadrukt dat als we echt de koopkracht of de armoede van onze generaties op een structurele manier willen aanpakken, we moeten de wortels van het probleem moeten aanpakken, wat volgens mij onderwijs is. Als je armoede wilt uitroeien, dan kan onderwijs niet alleen een formaliteit zijn, maar moet het worden gewaardeerd als de sleutel tot het oplossen van dit probleem. 

Dat onderwijs niet noodzakelijk op academisch niveau moet zijn, maar onderwijs in de ruimste zin van het woord. Als een persoon een vak leert dat hij kan beheersen met zijn vaardigheden van zijn handen, of op academisch niveau, zal het de persoon op zichzelf laten groeien en zo een inkomen voor zichzelf en zijn gezin verzekeren. Er zijn zeker kwetsbare mensen in onze gemeenschap en we moeten ons blijven inspannen om dit aantal zo laag mogelijk te houden. Maar op een duurzame, gestructureerde en intergenerationele manier. Niet in de manier waarop ze vissen, Het is jammer dat het debat van de AVP niet in deze richting is gegaan.

AVP zwijgt tijdens de vergadering

Opmerkelijk is dat Eman naar het parlement komt om woorden als ‘de meest kwetsbaren’, ‘ernstige armoede’, ‘algemeen belang’ en ‘basisbehoeften’ te noemen, maar geen enkele oplossing of suggestie geeft over hoe een andere regering het werk kan doen. Bovendien biedt het niet eens de mogelijkheid aan de leden van de partij om zich te laten horen als ze echt kunnen debatteren en bijdragen. Als we de woorden van Mr. Santos do Nascimento in AVP, het zijn de Old Boys die weten wat er in de zaal wordt gezegd. Als je dat niet doet, word je stilgelegd, mishandeld, belasterd en beledigd in de AVP-partij.

Echte oplossingen

Onze oproep aan Kabinet Wever Croes 2 is om ons te inspannen om het aantal afgestudeerden in ons land te verhogen. Verbeter de verbinding tussen scholen voor een soepele voortzetting. En ook om te zeggen wat er gebeurt in de taal van ons onderwijs. Uiteindelijk had ik liever dat de AVP deze bijeenkomst had bijeengeroepen om ideeën te geven, echte bijdragen aan oplossingen of alternatieven, maar nu meer dan ooit ben ik ervan overtuigd dat ze dat niet hebben. AVP werd publiekelijk ontmaskerd en ondanks de heer Santos do Nascimento smeekte om verandering en koos voor een nieuwe richting, zij verkozen om niet te blijven bij de Old Ways van de Old Boys.

Related posts

Weersverwachting tot maandag 11 march 2024

EA News Author

Bonaire Tourism Scholarship Program ondersteunt culinair duo op inspirerende reis naar Bulgarije

EA News Author

Oproep aan de gemeenschap om waakzaam te blijven

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message