PolitiekLokaal/ArubaDutch

Parlementslid Darlaine Guedez-Erasmus (MEP): Mensen kunnen nu veiliger naar Hooiberg

Parlamentario Darlaine Guedez Erasmus

Onlangs kondigde minister Dangui Oduber de realisatie aan van de motie om een steunhand op de trap van Hooiberg te bouwen. Tijdens de openbare vergadering van 24 november 2022 van het Parlement van Aruba werd het budget voor 2022 van het Tourism Product Enhancement Fund (TPEF) behandeld. TPEF is een fonds dat is opgericht om het toeristische product van Aruba te verhogen, waaronder onder meer het Hooiberg-serumbemestingsproject.

Tijdens deze bijeenkomst heb ik persoonlijk een motie ingediend over het Hooiberg-project, waarin ik de regering van Aruba heb gevraagd om een steun te bouwen. Op deze manier kunnen onze lokale en oudere volwassen toeristen de berg Hooiberg veilig beklimmen. We kunnen deze plek zien als een toeristische attractie maar ook als een plek, vooral onder onze gebouwen, om fysiek te zijn. Op deze manier kan iedereen deelnemen aan en genieten van de natuur op de heuvel van Hooiberg. Want de berg Hooiberg is ongetwijfeld een icoon.

Ik wil mijn dank uitspreken aan minister Dangui Oduber voor zijn aandacht voor mijn motie en de realisatie van de steunhand aan de Hooiberg-trap, die natuurlijk heel mooi bleek. Ik ben blij om de goede reactie te zien van de mensen ook voor deze realisatie, want zoals de opmerkingen zijn, “Vandaag als ik de berg van Hooiberg kan beklimmen”.

Mocion Trapi Na Hooiberg 1

Related posts

Voorlopige resultaten maart 2023 Toerisme op Bonaire: 16.367 stayover bezoekers

EA News Author

Veertien nieuwe kustwachters voor Kustwacht Caribisch Gebied

EA News Author

Aangetroffen menselijke resten en mogelijke verbinding met de vermiste persoon worden onderzocht

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message