Lokaal/ArubaDutch

Openbaar vervoer voor onze oudere volwassenen moet prioriteit krijgen

Transporte Publico Pa Nos Adulto Mayor Mester Di Prioridad

Minister Ursell Arenda was ook aanwezig in het Kibrahacha Center tijdens het Summer Camp. De minister  is erg blij dat meer dan 20 oudere volwassenen deelnamen aan het zomerkamp van het Kibrahacha centrum.

Zo blijven ook de ouderen actief, zowel geestelijk als lichamelijk. Minister Ursell Arends is verheugd over de uitreiking van de certificaten waarin de werkzaamheid van het centrum Kibrahacha wordt geprezen, die ervoor zorgt dat onze ouderen tijdens de vakantieperiode actief blijven.

Minister Ursell Arends moedigt steeds meer ouderen aan om deel te nemen aan deze gezondheidsbevorderende activiteiten. Dit soort activiteiten bestrijden vaak eenzaamheid. Ouderen moeten niet alleen thuis zijn, ze hebben een centrum waar ze met elkaar kunnen delen en verschillende leuke activiteiten voor zichzelf kunnen doen. Hier kunnen ook andere volwassenen van hun leeftijd elkaar ontmoeten en zo met elkaar delen.

Minister Ursell Arends en het ministerie van Ouderen ondersteunen dit soort projecten om het proces van kibrahacha centrum te versterken. Minister Ursell Arends is op de hoogte van de toenemende behoefte aan dit soort stichting waar mobiliteit een kardinaal punt is dat oudere volwassenen niet naar het centrum kunnen komen om deel te nemen aan activiteiten die speciaal worden aangeboden om actief te zijn in de gemeenschap.

Volgens minister Ursell Arends zal binnenkort met dit punt in een nationaal descusie ingaan om een oplossing te vinden.

Click aki bao like y share 

Related posts

Inschrijving voor Basis Opleiding Kustwacht open

EA News Author

Waarnemend Gezaghebber Oleana bezoekt getroffen gebied

EA News Author

Kennisneming nulmeting vergunningverlening, toezicht en handhaving door het openbaar lichaam bonaire

EA News Author

1 comment

Leave a Comment

Whatsapp Message