DutchLokaal/ArubaSocial

Open Dag Aruba Marinierskazerne Savaneta

Opendag Marinier Kazerne

Marinierskazerne Savaneta opent 1 mei 2023 weer haar deuren voor het publiek. Nadat er vier jaar lang geen Open Dag kon plaatsvinden, is het eindelijk weer zo ver. Iedereen is van harte welkom om van 10.00 uur tot 16.00 uur een inkijkje te nemen bij de Koninklijke Marine. Ook onze veiligheidspartners, zoals de Kustwacht Caribisch gebied, Korps Politie Aruba, Brandweer en Bureau Rampenbestrijding Aruba zijn de gehele dag aanwezig.

Tijdens de Open Dag zijn er verschillende demonstraties van zowel de Koninklijke Marine als de veiligheidspartners te zien. Bezoekers kunnen een hapje eten bij de foodcourts en rondsnuffelen langs de verschillende marktkramen. Ook is er een Superlottery met mooie prijzen. De opbrengst van de verkochte loten gaat naar twee goede doelen: Trampolin pa Trabao & stichting Muchila Creative. Radiozenders CoolFM & FreshFM verzorgen Live muziek op locatie tijdens Open Dag.

Volg de Facebookpagina: https://www.facebook.com/Opendagmarinierskazerne om op de hoogte te blijven van het nieuws rondom de Open Dag. Meld je aan voor het evenement op Facebook en ontvang direct de laatste nieuwtjes.

Noot voor de redactie:

Op woensdag 19 april is er van 13.00 uur tot 14.00 uur een persconferentie voor de media op de marinierskazerne Savaneta. Aanmelden kan tot 17 april via mj.hiraldovos.v.kooten@mindef.nl, u ontvangt hierna een email waarna u uw gegevens dient in te vullen. Voor toegang tot de kazerne dient u een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.

Related posts

SMMC vergadert met Eilandraad en Uitvoerende Raad van Saba

EA News Author

Staatssecretaris Alexandra van Huffelen bezoekt Aruba, Curaçao en Sint Maarten

EA News Author

Politieberichten van woensdag 28 juni tot en met vrijdag 30 juni 2023

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message