SocialDutch

Op zaterdag kun je nu kopen: Meer dan 17.000 florin in contante prijzen en je helpt de gemeenschap van Aruba

Lions Club Of Aruba 1

De Aruba One Happy Island Lions Club Foundation is de organisatie die verantwoordelijk is voor twee serviceclubs in Aruba: de One Happy Island Lions Club en de Delta Aruba Leo Club.

Om deze twee clubs te helpen de gemeenschap van Aruba te helpen, organiseren ze op zondag 30 april een grote loting met een totaal van 3 prijzen voor het spel van Diario.

1 prijs van AWG 10.000

Tweede prijs AWG 5.000

3e prijs van AWG 2.500

Elk ticket bestaat uit 2 nummers en geeft je 6 kansen om een van de prijzen te winnen. Tickets kosten AWG 25 en zijn verkrijgbaar bij alle leden van Aruba One Happy Island Lions Club en Delta Aruba Leo Club.

Op zaterdag 8 april zijn onze leden op straat om tickets te verkopen.

10AM – 12PM voor Imelda Kleuterschool op het strand en ook in Rotonde Tanki Flip.

4 PM tot 6 PM in dezelfde plaatsen.

De Leon Club en de Leo Club zijn de grootste gemeenschapsorganisatie ter wereld. Ons belangrijkste doel is om onze gemeenschappen in nood te dienen, maar ook om bewustzijn te creëren en te informeren over belangrijke onderwerpen voor een gezonde gemeenschap.

Met de opbrengst kunnen de twee clubs projecten blijven uitvoeren ten behoeve van onze gemeenschap, een oproep aan de hele gemeenschap om ons te helpen om de behoeftigen in de gemeenschap te helpen. Alle verzamelde fondsen worden teruggegeven aan de gemeenschap van Aruba in nood.

Wie geïnteresseerd is in het kopen of verkopen van het boek, kan contact opnemen met ons op 594-0043 of 746-0428 of via ons e-mail ohilclubaruba@gmail.com

Lions Club Of Aruba 3Lions Club Of Aruba 2

Related posts

Tourism Corporation Bonaire samen met Fundashon Desaroyo Mundu Nobo hebben een succesvolle eerste Bario Festival 2023 georganiseerd

EA News Author

Politieberichten van vrijdag 31 mei tot en met maandag 3juni 2024

EA News Author

Aruba en Nederland sluiten bestuurlijk akkoord over houdbare overheidsfinanciën

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message