Lokaal/ArubaDutch

Op weg naar Aruba International Regatta op 26 & 27 augustus

Na Caminda Pa Aruba International Regatta Riba 26 27 Di Augustus

De volgende Aruba International Regatta zal plaatsvinden op verschillende locaties in Aruba op 26 en 27 augustus 2023. Zwemmers en bezoekers van Aruba, Bonaire en Curaçao zijn uitgenodigd, de blauwe zeestraat is open en bereikbaar niet alleen voor zaken maar zeker ook voor plezier!

De Regatta wil ons allemaal samenbrengen op zee om te genieten van een leuke fysieke activiteit, aangedreven door onze zachte wind. De Aruba Regatta Foundation meldt dat de liefdadigheid gewoon een excuus is om ons huis en kantoor te verlaten en onze flip flops te bezoeken op vrijdag. De wedstrijden zijn verdeeld over verschillende categorieën en plaatsen gedurende de twee dagen. De exacte plaatsen van zorg zullen worden aangekondigd.

De Regatta verwelkomt regionale kapiteins van alle leeftijden. Je kunt de foto’s op Facebook van @arubaregatta van vorig jaar zien, het was een groot succes. De deelnemers zijn onder andere: Mini Sailboats, Beachcats, Optimists, Kites, IQ-Foils, Windsurfers, Sunfishes, Lasers & Yachts, allemaal in de rij aan de kust van Oranjestad voor wat een geweldige show wordt.

De strategische organisatie van dit jaar wordt geleid door twee veteranen van de Arubaanse zeilgemeenschap, Rik van der Vaart, Anthony Hagedoorn, samen met verschillende vrijwilligers.

Rik en Anthony zien regatta’s als een kans om het eiland bewust te maken van het belang van onze duurzame co-existentie in harmonie met de zee om ons heen. De regatta is bedoeld om alle deelnemers te informeren over het belang van het behoud en de bescherming van onze zee, in afwachting van het Aruba Marine Park.

Het doel is om zoveel mogelijk jonge zeilers aan te trekken om liefde voor surfen voor onze jeugd te inspireren, en bezoekers en locals te verbinden met onze natuur. Op deze manier wordt iedereen bewust gemaakt en aangemoedigd om onze belangrijkste bron te beschermen waarvan we afhankelijk zijn om te leven.

Sail 97

Related posts

Start internetconsultatie regeling maatschappelijke initiatieven Slavernijverleden

EA News Author

Advies SER over herziening en reparatie belastingwetgeving

EA News Author

Giants Aquatics Aruba op weg naar PanAm Aquatics 2024

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message