Lokaal/ArubaDutch

OM en CEA in actie om achterstallige geldboetes te innen

Ministerio Publico Di Aruba 1

Het openbaar ministerie zal vanaf maandag 12 juni 2023 wederom starten met het actief innen van openstaande geldboetes. Net als in voorgaande jaren zal het openbaar ministerie daarbij worden bijgestaan door functionarissen van CEA (Cuerpo Especial di Aruba).  

Functionarissen van CEA zullen personen met openstaande geldboetes bezoeken om deze boetes alsnog te innen. Indien u op dat moment uw boetes niet of niet volledig betaald, zult u direct worden aangehouden en rechtstreeks naar het KIA worden gebracht om daar de door de rechter bij de geldboete opgelegde vervangende hechtenis uit te zitten.

Het openbaar ministerie doet een dringende oproep aan personen die achterstallige geldboetes hebben om die te betalen. U kunt online betalen via het rekeningnummer 4000905 van de ArubaBank onder vermelding van uw parketnummer. U kunt ook swipen aan de balie van het openbaar ministerie na het maken van een afspraak via de website www.omaruba.com.

Laat het niet zover komen dat u door de functionarissen van CEA wordt meegenomen om in de cel uw vervangende hechtenis uit te zitten.

Related posts

Gezamenlijk verantwoordelijk voor een veiliger Bonaire

EA News Author

BBO aan de grens heeft geen invloed op het basispakket

EA News Author

Klaar voor een nieuw schooljaar

EA News Author

1 comment

OM en CEA in actie om achterstallige geldboetes te innen - Notisia 365 May 29, 2023 at 2:36 pm

[…] Source link […]

Reply

Leave a Comment

Whatsapp Message