Lokaal/ArubaDutch

Narcotica-eenheid met twee arrestaties, veel drugs en vuurwapens in beslag genomen

Whatsapp Image 2023 08 26 At 19.51.19

Op zaterdagmiddag hield de Narcotica-eenheid samen met de politie van San Nicolas een grote actie in San Nicolaas waarbij een marihuanaplantatie en enkele kilo’s drugs in het huis werden gevonden. Ook hadden ze vuurwapen en voldoende munitie werd gevonden.

De Narcotica-eenheid heeft een 32-jarige man met de initialen A.A.M. geboren op Aruba en een 25-jarige vrouw met de initialen R.N.A. geboren op Aruba aangehouden. Het is niet uitgesloten dat er nog meer arrestaties zullen plaatsvinden.

De Narcotica-eenheid is een eenheid van de Politie van Aruba die officieel werd opgericht op 1 augustus 2023. De eenheid onderzoekt alle vormen van drugsverkopen vanuit huizen, op straat, via de levering, op sociale platforms en zelfs in hotelruimtes. De eenheid onderzoekt ook alle drugs die worden onderschept door de douane, US Customs op de luchthaven, door ambtenaren van KIA en ook alle drugs die worden gevonden tijdens een politiecontrole.

Voor het oplossen van meer zaken is de medewerking en informatie van de bevolking van Aruba van groot belang voor het Arubaanse Politie Korps, dus we vragen u om als u informatie heeft, onze politielijn te bellen op 11141. We zorgen ervoor dat je anoniem blijft.

Whatsapp Image 2023 08 26 At 19.51.18Whatsapp Image 2023 08 26 At 19.51.20

Related posts

Laten we de monumenten van Aruba samen ontmoeten en fotograferen!

EA News Author

Weersverwachting tot zaterdag 30 september 2023

EA News Author

Aanrijding

EA News Author

1 comment

Leave a Comment

Whatsapp Message