Lokaal/ArubaDutch

Museo Historico Arubano, Community Museum, Museum of Industry y Carnival Euphoria ondersteund door de A.T.A.

Ceo Di Arubatourism Authority A.t.a Ronella Croes

Ronella Croes, CEO van ArubaTourism Authority A.T.A. is erg trots dat A.T.A. deel kan uitmaken van de hervatting van de werking van de 4 museum op Aruba die vallen onder de leiding van de stichting Museo Arubano FMA, de 4 museum zijn het historische museum Arubano, het community museum, het Museum of Industry en Carnival Euphoria.

A.T.A. heeft echter in het verleden al een bijdrage geleverd aan de exploitatie van deze museum en heeft nu na de pandemie eindelijk een overeenkomst bereikt om de exploitatie van deze vier museum voort te zetten.

Volgens Ronella Croes, CEO van A.T.A. is het belangrijk dat Aruba haar geschiedenis en cultuur, onze erfenis, naar onze gemeenschap brengt, maar ook naar onze bezoekers. Dit is een van de vele voorbeelden die A.T.A. biedt om dit te realiseren, naast de vele voorbeelden die A.T.A. biedt om onze cultuur bij te dragen in verschillende gebieden, zoals Carnaval, Brazil Dag, nationale feesten, Koningsdag, Dande Festival, Bon bini festival en Aruba Art Fair.

Dit is een andere stap in de richting van A.T.A. die prioriteit geeft aan projecten die te maken hebben met onze cultuur en geschiedenis. Voor de CEO van A.T.A. is belangrijk om toeristische fondsen te gebruiken om terug te investeren in toerisme en in onze gemeenschap. Het akkoord dat wordt ondertekend is voor een termijn van 2 jaar en stelt de stichting in staat om de nodige stappen te ondernemen om weer op benen te komen na de pandemie.

Related posts

Volgens Alfred Burgos van M21: De slechte postbezorging op Bonaire moet op korte termijn aangepakt worden

EA News Author

Samenwerking UMC Utrecht en HOH werpt vruchten af voor patiënt en professionals

EA News Author

Advies SER over herziening en reparatie belastingwetgeving

EA News Author

1 comment

Leave a Comment

Whatsapp Message