NederlandDutch

Misha Raymond van de IPKO/Nederland delegatie: Het is interessant en goed om te horen dat Nederland zich erover bekommert dat Aruba stappen zet op het gebied van klimaat

Misha Raymond

Klimaatmanagement kreeg ook aandacht tijdens de IPKO-bijeenkomst in Nederland dit jaar. Volgens Misha Raymond (RAIZ) van de IPKO-delegatie van Aruba is het belangrijk dat we het klimaat van Aruba zien en dat Aruba zelf ermee omgaat.

Op Bonaire werd een onderzoek en een presentatie gedaan waarin werd aangegeven wat de punten zijn die hem aangaan, maar tegelijkertijd erkent Aruba ook dat veel van deze punten hem aangaan. Volgens Misha Raymond motiveert dit mensen om ook bij te dragen aan een beter klimaat en duurzame resoluties. Aruba heeft echter wel een klimaatbeleid, maar op de andere eilanden is dat niet nodig, maar tegelijkertijd is het afhankelijk van hoe de minister zijn beleid bekijkt en hoe het parlement het toetst en controleert.

Volgens Misha Raymon is het heel interessant en goed om te horen dat Aruba opnieuw een stap zet in deze richting. Plaatselijk is het ook mogelijk om een plan te hebben, maar de uitvoering is altijd een grote uitdaging.

Related posts

AMvB in Ministerraad: Ministerraad besluit dat Caribische studenten voor aankomst in Nederland een BSN krijgen

EA News Author

Openbaar vervoer voor onze oudere volwassenen moet prioriteit krijgen

EA News Author

Volks Academie van de Eerste Koers met succesvolle opening van Cyclus van de geschiedenis en cultuur van Curaçao

EA News Author

1 comment

Leave a Comment

Whatsapp Message