Lokaal/ArubaDutch

Minister Rocco Tjon geeft een strafrechtelijke klacht tegen Patrick Paskel aan

Minister Rocco Tjon A Entrega Keho Penal Contra Patrick Paskel

Gisteren woensdag, tijdens het nieuws op kanaal 88.9, via het programma Enfoke, meldde Patrick Paskel dat mijn persoon werd aangehouden door de Landsrecherche toen ik mijn functie uitvoerde in het Politie Korps.

Daarnaast zei Patrick Paskel dat dit zou te maken hebben met een zaak waarbij de politie geheime informatie zou hebben verstrekt en daarvoor geld zou hebben ontvangen, en dat mijn persoon zou hebben deelgenomen aan dit soort acties.

Met deze mededeling wil ik alles wat er tijdens het programma “ENFOKE” is gezegd, grondig ontkennen. Mijn persoon is nooit gearresteerd of betrokken geweest (niet als verdachte of als getuige) in een zaak van deze aard. Mijn persoon was niet betrokken bij een zaak waarin een politieagent een andere politieagent betaalde om informatie te ontvangen. Ik ben nooit in de politie gezeten, zeker niet omdat ik niet de integriteit had in mijn vorige functie.

Nogmaals een schandelijke leugen, en daarom zal een strafrechtelijke klacht terecht worden ingediend. Dit soort misleidingen vernietigen mijn geloofwaardigheid als persoon en als minister van Justitie en Sociale Zaken, alleen maar om woede in de gemeenschap te creëren en de aarde te verpulveren. Persbericht

.

Related posts

Toeristenbureau van Curaçao viert het winterprogramma van Westjet

EA News Author

Gerechtelijke toegang in Bonaire

EA News Author

Aanrijding

EA News Author

1 comment

Leave a Comment

Whatsapp Message