Lokaal/ArubaDutchSocial

Minister Endy Croes feliciteert 11 afgestudeerden van master of science in education

Minister Endy Croes 1 1

Onlangs woonde minister van Onderwijs en Sport Endy Croes Capstone fair 2023 in Harbour House Aruba bij. Een speciaal evenement, waarbij elf docenten van verschillende onderwijsinstellingen werden gevierd, bracht hun Master of Science in Education (MSE) hier in Aruba.

Dit onderzoek was een combinatie en samenwerking van het Arubano Pedagogisch Instituut (IPA) en Wayne State College. Het team van Wayne State College was aanwezig in Aruba en presenteerde verschillende innovatieve werken.

De instructeur van Onderwijs wijst erop dat de twee jaar voorbereiding van deze studie een levend voorbeeld zijn van de vier C’s van 21ste-eeuwse vaardigheden, die staan voor communicatie, samenwerking, kritisch denken en creativiteit. Ministery Endy Croes bedankt minister Plenipotentiary Joselin Croes in Washington dat vijf jaar geleden de eerste contacten met Wayne State College maakte en een MoU kon ondertekenen, wat resulteerde in een mooie kans voor Aruba.

Hartelijk dank aan IPA, het team van Wayne State College, aan de Dean of School of Education and Behavioral, dr. Nick Shudak, Mentor voor Facilitators en Community Program Coordinator dr. Johanna Barnes, dr. Kim Linduska van de HLC, de regering van Aruba en iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Tot slot feliciteert minister Endy Croes de 11 docenten die hun Master of Science in Education hebben behaald en is hij erg trots op hen.

Minister Endy Croes 5 ScaledMinister Endy Croes 4 ScaledMinister Endy Croes 3 1 ScaledMinister Endy Croes 2 1 Scaled

Related posts

Tourism Corporation Bonaire erkend 7 personen als ambassadeurs van Bonaire

EA News Author

Landsrecherchedagen Aruba

EA News Author

Robert Maduro wint het Kayafestival met zijn nummer “Laga Caya Papia“

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message