DutchPolitiek

Marisol Tromp als een zwarte kat verliet het gerechtsgebouw via de achterdeur om de pers te vermijden

Marisol Tromp

Ex-minister Otmar Oduber verzocht de rechter om te laten luisteren naar 30 getuigen die niet door het Openbaar Ministerie waren gehoord, de rechter keurde het verzoek van de ex-minister goed en de rechter zette de politicus Marisol Tromp extra aan omdat hij zag dat het nodig was om de politicus te horen en alles te bekijken wat er nog in twijfel is.

Sinds vorige week is er begonnen met het horen van getuigen en op 20 juni 2024 was het de beurt van de politicus die nu parlementair is en leider van de partij MAS. De politicus werd door de rechter-commissaris opgeroepen om ondervraagd te worden in een systeem van de Getuigenverklaring GVO.

Om 9:00 meld zij aan, maar de ondervraging was zo lang dat er een pauze werd genomen om 12 uur ‘s middags en moest worden voortgezet om 3 uur ‘s middags  waar ze eindig om 6:30 waar het al donker was.

De ondervraging was lang en intens omdat het gezicht van de politicus Marisol Tromp er niet goed uitzag. Voordat hij binnen ging om 3 uur ‘s middags, vroegen de pers  de politicus om een interview en kreeg hij te horen dat hij binnen moest omdat het laat was en dat zij na zijn vertrek een interview kon geven. Maar politicus Marisol Tromp verliet het gerechtsgebouw via de achterdeur om de pers te vermijden

De ondervraging liep slecht af voor de politicus en hij besloot niet door de voordeur te gaan, maar verzocht om de achterdeur te gaan omdat hij de pers niet wilde confronteren over vragen over zijn deelname en verduidelijking van leugens die zij had verklaard tegen zijn ex-baas en partijleider Otmar Oduber. De politicus Marisol Tromp heeft gepoogd om niet het gezicht te geven van haar daden die een aantal valse verhalen over haar eigen collega ex-minister Otmar Oduber hebben verzonnen.

Maar om 06:55 uur stapte Marisol Tromp van de rechtszaal naar achteren en stapte in haar auto als een zwarte kat om de rechtszaal te verlaten, die niet erg positief was voor haar persoon.

Vandaag getuigt Marisol Tromp van zichzelf directeur die ze al jaren samenwerken. Maar ook vandaag is de voormalige minister van Infrastructuur Marisol Tromp getuige van haar eigen beleid dat zij met haar beste vrienden BFF’s Haime Croes ex directeur DIP  en Errol Sjak Shie a;s adviseur voerde, een trio in de departament van infrastructeur  DIP.

Zij werd  van 9 uur ‘s morgens ondervraagd en verliet hij de rechtbank tot 6:55 uur om de rechter een duidelijker beeld te geven van de punten die Marisol had aangegeven dat ex-minister Otmar Oduber zou hebben gedaan, die in strijd waren met de wet, fraude en ambtenaarsplicht dat niet waar is.

Related posts

Heyliger-Marten vraagt minister van Financiën naar belasting vakanties

EA News Author

Weersverwachting tot zondag 02 juli 2023

EA News Author

Na alle High-Fives ontvangen van collega’s in 2022: Winnaars Standing Ovation Award van Aruba Tourism Authority erkend

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message