CuracaoDutch

Man gearresteerd voor immorele handelingen met minderjarig

Homber Deteni Pa Comete Acto Inmoral Cu Menor Di Edad Na Corsou

Een onderzoek dat de politie van Barber op zaterdag 26 augustus 2023 in de vroege namiddag begon, waarbij een moeder meldde dat haar minderjarige dochter van de vorige dag het huis had verlaten, heeft de politie een arrestatie verricht.

In de avonduren van zaterdag, op aanwijzing van de familie, ging de politie van Barber naar een appartementencomplex in Leliënberg en daar kwam ze de minderjarige ontmoeten in het gezelschap van de 34-jarige M.F.B. geboren op Curaçao.

De verdachte werd omstreeks 20.15 uur aangehouden voor het plegen van ontucht met minderjarig en voorgeleid bij een adjunct-procureur, die beval dat hij in hechtenis zou worden genomen in afwachting van verder onderzoek. Ze werd overgedragen aan de afdeling voor misdrijven.

De politie wil opnieuw de aandacht van de gemeenschap trekken, dat het hebben van seksuele relaties of het plegen van immorele handelingen met minderjarigen strafbaar is.

Met enige regelmaat komen minderjarige meisjes, voornamelijk meisjes, uit huis om minderjarige mannen te ontmoeten en/of wanneer ze op straat zijn, worden ze benaderd door oudere mannen om intimiteit met hen te hebben.

Het is goed te benadrukken dat, hoewel een minderjarige het zelf heeft geaccepteerd of geofferd, het de overtreding van een oudere persoon niet wegneemt, van wie men verwacht dat hij wijs is en kan oordelen of beter kan kiezen.

Related posts

Sadora Jean Charles is de 4e Margaret Ster-winnaar

EA News Author

Bonairiaanse jongeren hebben de kans gekregen om zich te laten inspireren en meer te leren over de cruise-industrie in samenwerking met Carnival

EA News Author

Militaire training op verschillende lokaties op Bonaire

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message