Lokaal/ArubaDutch

Maak je klaar voor de Aruba Art Fair 2023

27 Aaf Paint With Wine

Aruba Art Fair 2023: Het hoogtepunt van ART WEEK 2023. Markeer je agenda voor dit komende weekend, 8, 9 en 10 september 2023, wanneer de Aruba Art Fair terugkeert voor zijn 6e editie. De Aruba Art Fair is het hoogtepunt van ARTWEEK 2023 en belooft zowel kunstliefhebbers als kunstkenners een meeslepende ervaring.

Duik diep in de wereld van de kunst met onze diverse ticket opties van dag-passen die een glimp van de wonderen van de beurs bieden, tot weekendpassen voor diegenen die graag in de hele ervaring willen genieten. Voor degenen die graag hands-on leren, onze Workshop Passen geven u niet alleen toegang tot gespecialiseerde sessies, maar ook de Weekend Pass, het waarborgen van een holistische ervaring. Het missen van de Aruba Art Fair is gewoon geen optie.

Geniet van de muzikale en theatrale ervaringen die diepte en inspiratie zullen toevoegen aan deze culturele viering, met de deuren die om 19.00 uur openen. Mis deze dynamische viering niet, kom samen om kunst, muziek en het uitzonderlijke talenten in kunst te waarderen op Aruba Art Fair 2023. Met zowel internationale als lokale kunstenaars is dit een cultureel evenement dat je niet mag missen.

 Workshops

Dit jaar voegde de Aruba Art Fair workshops toe aan de reeks activiteiten die voor het publiek toegankelijk zijn. Het begint 8 september met de Paint with Wine workshop; een begeleide kunst sessie geleid door de getalenteerde Erika Moran. Schilder met de diepe tinten van rode wijn en laat de wijnjaargang je steken inspireren. Een sfeer van creativiteit en kameraadschap. Of u nu een gevestigde kunstenaar bent of net begint, deze workshop belooft een avond vol plezier en artistieke verkenning. Al het kunstmateriaal zal worden verstrekt.

Op 9 september gaan de workshops door met Palette Knife Mastery; een ongeëvenaarde gelegenheid om te leren van de maestro zelf, Elvis Tromp. Na zijn laatste fascinerende workshop op ArtisA in 2021, keert de legende terug voor een eenmalig speciaal evenement, exclusief op de beurs. Duik in de wereld van het schilderen met een paletmes: neem deel aan een praktische workshop en beheers de ingewikkelde technieken van het schilderen met een paletmes. Leer rechtstreeks van Elvis Tromp, beroemd voor zijn ongeëvenaarde kunstenaarschap en boeiende lesgeven. Al het materiaal zal worden verstrekt.

Op 10 september kunnen de deelnemers genieten van een praktische workshop waar ze de delicate kunst van het maken van armbanden met prachtige stukken zeeglas leren. Een gelegenheid om te leren van Gloria Filiciana, een beroemde kunstenaar die bekend staat om haar innovatieve kunst en bekwaam onderwijs. Alle materialen zijn verstrekt.

Om een intieme en interactieve omgeving te garanderen, zijn er slechts 30 gelukkige deelnemers beschikbaar voor de workshops.

Tickets zijn verkrijgbaar op: CITGO Sasaki- Tanki Leendert- Boulevard- San Nicolas- Sta. Cruz- Palm Beach, WWW.ARTWEEKARUBA.COM, PAY.AW, Boekenwinkel Plaza, Superfood.

27 Aaf Sea Glass27 Aaf Palette

Related posts

Nieuwe prijzen voor aardolieproducten 11 september 2024

EA News Author

Weersverwachting geldig tot maandag 28 maart 2023

EA News Author

De wetenschap achter het beschermen van vogels

EA News Author

1 comment

Maak je klaar voor de Aruba Art Fair 2023 - Notisia 365 September 6, 2023 at 12:51 am

[…] Source link […]

Reply

Leave a Comment

Whatsapp Message