BonaireDutch

Leden van het parlement Seferina tevreden met terugkeer van fruitpakketten

David Seferina
Met veel voldoening onderschrijft de parlementslid van de fractie MFK, David Seferina merkte op dat minister-president Gilmar Pisas voldeed aan de gesprekken met de mensen van Curaçao, namelijk om de grenzen tussen Curaçao en Venezuela in zowel de lucht als de zee.
De fractie van de MFK merkte op dat na de aankondiging van de heropening van de grens met Het gebeurde op 3 april vorig jaar, niet meer dan een maand later konden we er een ontvangen fruit en groentenpakketten op een officiële manier door onze vertegenwoordigers in Toen een van de schepen in de haven van Cyprus aankwam, en dat zou hangen meer in de komende dagen.
Na bijna vier jaar krijgen de mensen van Curaçao eindelijk de fruitboten, groenten en vis en binnenkort ook de groothandelsschepen, dit Dankzij de inspanningen van het persistent kabinet moest deze wet worden aangenomen.

plaats. Na bijna twee jaar in het kabinet herinnerde Pisas zich de man. klein door prioriteit te geven aan open grenzen zodat de mensen van Curaçao ervan kunnen genieten vers fruit en groenten voor een veel lagere prijs, vooral die die betaalbaar zijn voor de mensen.

Met deze historische daad kunnen de mensen van Curaçao duidelijk zien dat minister President Gilmar Pisas houdt zich aan zijn belofte de regering die de betrekkingen tussen Curaçao en het land zal herstellen en de Republiek Venezuela. Daarom wil ik namens de fractie van MFK de minister-president en zijn collega’s feliciteren. Gabinete voor het geweldige werk voor het volk van Curaçao.

Related posts

Sint Maarten Rule of Law Facilities ontwerpt de nieuwe Point Blanche-gevangenis op Sint Maarten

EA News Author

Bray Wyatt, professionele worstelaar, overleden op 36-jarige leeftijd

EA News Author

Bonaire en ezk werken samen aan energievoorziening

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message