BonaireDutch

Laten we Bonaire 3.0 bouwen het volgende toneelstuk van de ACE Foundation

We Are Proud 2

Na het succes van het toneelstuk “Shonnan Bin Tende een Kwenta” is de ACE Foundation klaar om te beginnen met de inschrijving voor het volgende toneelstuk “Let’s build Bonaire 3.0”. Hoe wil je Bonaire zien? Wat kan er beter gaan? Welke beroepen wil je zien groeien op ons eiland? Is kunst een beroep of een hobby? Dit alles en nog veel meer zal in dit toneelstuk worden behandeld.

De ACE Foundation nodigt jongeren van 13 tot 27 jaar die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van hun talent op het gebied van acteren, dansen, zingen, muziek, kunst en zelfs multimedia, zowel amateurs als professionals uit om contact op te nemen met de ACE Foundation voor meer informatie. De ACE Foundation zal professionele coaches met uitgebreide ervaring in hun vakgebied meenemen om de jongeren te begeleiden tijdens deze acht weken durende reis.
ACE is bereid om te beginnen met workshops over de genoemde discipline.

Deze workshops zullen 8 weken duren en uiteindelijk zullen deze kunstenaars worden opgedragen om samen het werk “Let’s build Bonaire 3.0.” te creëren met behulp van alle kennis die ze in de 8 weken workshop zullen ontvangen.

Dit project is het resultaat van een samenwerking tussen Openbaar Lichaam Bonaire en MDT Nederland die actief is op het gebied van kunst en cultuur in Nederland. Dit met als doel het bevorderen van de ontwikkeling van artistieke talenten en dan weer iets voor elkaar doen. Hiermee wordt de eenheid in de gemeenschap versterkt.

De ACE Foundation koos voor het project om te werken met jongeren van 13 tot 27 jaar omdat het belangrijk is dat deze groep met elkaar uitwisselt. Waarom? Een dertienjarige zit in een van de moeilijkste periodes van zijn leven, wat we kennen als puberteit. Daarna volgt de puberteitsfase, die duurt van 16 tot 21 jaar. Daarna ben je een jonge volwassene. Deze drie groepen kunnen elkaar helpen, elkaar begrijpen, elkaar helpen groeien en ook nieuwe dingen leren, bijvoorbeeld hoe je andere mensen beter kunt behandelen die ouder of jonger zijn dan jij. Het uiteindelijke doel is om deze jongeren te motiveren en te inspireren om het juiste beroep voor hun toekomst te kiezen om een beter Bonaire te helpen creëren. Met Bonaire 3.0 creëerden en presenteerden ze een visie voor een persoonlijke toekomst, maar niet voor de hele gemeenschap.

Jongeren die zich willen inschrijven kunnen contact opnemen met de ACE Foundation via onze Whatsapp op telefoonnummer +5997900155 en via onze Facebookpagina, ACE Bonaire.

1

Related posts

CEO Aruba Tourism Authority (A.T.A.) Ronella Croes: Bewustwording om afvalscheiding te stimuleren is belangrijk

EA News Author

Het project om de departementen te reorganiseren werd stopgezet om een herstructurering van de overheid te starten

EA News Author

Weersverwachting geldig tot vrijdag 12 mei 2023

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message