Lokaal/ArubaDutch

Kort cursus creatief schrijven

Vi Frank Jr

De Arubaanse Nationale Bibliotheek biedt een korte cursus creatief schrijven aan die in mei begint. De cursusonderwijzer is een plaatselijk auteur, meneer. Vi Frank jr. Het is het niveau van de principes. De cursus is eenmaal per week en duurt 8 weken. Deze cursus vindt plaats in de bibliotheek op de strand en is voor volwassenen en Young Adults. Instructie is in het spreken.

Deze cursus vindt plaats op maandag van 5 tot 7 uur, op de dagen; 29 mei, 5, 12, 19 en 26 juni en ook 3, 10 en 17 juli 2023. Je kunt je inschrijven via e-mail: curso@bna.aw of bel de bibliotheek # 528 1504. De cursus kost 135 gulden per persoon. De inschrijving sluit op vrijdag 12 mei en de plaatsen zijn beperkt.

Dit is interessant voor iedereen die graag fictie schrijft en wil experimenteren, inspiratie en feedback. Deelnemers schrijven in de taal van hun keuze en kunnen dit doen in elk genre van hun keuze. Deelnemers krijgen op het weekend opdrachten en oefeningen.

Meneer. Vivienno Frank jr. heeft 2 boeken gepubliceerd en is momenteel bezig met een derde publicatie. De film is ook bekend van de film ‘Damnatio ad bestias’ (2020) en ‘Outpost Alto Vista and other cosmic horrors from Aruba’ (2020). Beide boeken zijn beschikbaar in de bibliotheek en zijn verkrijgbaar bij de plaatselijke bibliotheek.
om ook te kopen.

Pexels Lisa 851213

Related posts

Europees parlementskandidaat Kenville Kleinmoedig : Samen zijn we de vijfde stad van Nederland

EA News Author

Politieberichten van woensdag 05 juli tot en met vrijdag 07 juli 2023

EA News Author

Laten we Bonaire 3.0 bouwen het volgende toneelstuk van de ACE Foundation

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message