BonaireDutch

Ingang intakebalie politiebureau Bonaire tijdelijk van locatie veranderd

Ingang Intakebalie Politiebureau Bonaire Tijdelijk Van Locatie Veranderd

Vanaf morgen, dinsdag 11 juli, zal de ingang van de intakebalie van het hoofdbureau van de politie in Playa tijdelijk van locatie veranderen in verband met onderhoud in het gebouw. Het Korps Politie Caribisch Nederland (KPCN) en het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) werken al enige tijd aan maatregelen om het klimaat in het hoofdbureau van de politie in Playa te verbeteren. Hierdoor is het de bedoeling om de luchtkwaliteit in het gebouw te verbeteren voor de veiligheid en het welzijn van de medewerkers. Om deze maatregelen uit te voeren op een manier die veilig is voor alle medewerkers van het korps, zijn enkele ruimtes in het gebouw tijdelijk elders in het gebouw gevestigd. 

Het is vooral belangrijk voor het publiek om te weten dat de ingang van de intakebalie nu bij een smallere deur aan de rechterkant van het gebouw ter hoogte van de slagboom zal zijn. Er is een bel bij de deur die bezoekers kunnen indrukken om binnen te komen. Eenmaal in het gebouw hebben bezoekers een wachtruimte waar ze kunnen zitten terwijl ze wachten op hulp. Verder zullen alle diensten van de politie tijdens dit onderhoud ongehinderd doorgaan.

Het KPCN en het RVB stellen de gezondheid van de werknemers als hoogste prioriteit en zullen ijverig en gezamenlijk blijven werken om het probleem op te lossen.

Related posts

Internationaal wetenschappelijk onderzoeksprogramma slavernijverleden van start

EA News Author

Bonaire in beeld op CNN.com

EA News Author

Weersverwachting tot dinsdag 11 juli 2023

EA News Author

1 comment

Leave a Comment

Whatsapp Message