DutchSint Maarten

Huisartsenpost op st. Maarten diagnostisch centrum n. v. ziet op de eerste dag ruim 60 patiënten

Huisartsen Post At St. Maarten Diagnostic

Op vrijdag 15 september opende smdc officieel haar deuren voor het publiek. Het centrum biedt huisartsendiensten buiten kantooruren aan het grote publiek, van maandag tot en met vrijdag van 18.00 tot 12.00 uur, op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur en op zondag van 10.00 tot 12.00 uur.

Het initiatief werd door de artsen Michael en Danny Dennaoui naar het ministerie van VSA gebracht als een initiatief dat de toegang tot hoogwaardige gezondheidszorg zou verbeteren. Het project werd goedgekeurd door de minister van Volksgezondheid, Arbeid Sociale Ontwikkeling, Omar Ottley, in de hoop dat het de lange wachttijden bij de St. Maarten Medical Center door tijdens de bovengenoemde uren niet-dringende spoedeisende zorg te verzorgen.

onze ervaren medische professionals staan ​​’s avonds en in het weekend voor u klaar en bieden hoogwaardige gezondheidszorg wanneer u die het meest nodig heeft. Of het nu gaat om een ​​plotselinge ziekte, een licht letsel of algemene medische zorg, wij hebben de oplossing voor u. Het feit dat we de afgelopen dagen zoveel patiënten hebben kunnen helpen, toont aan dat dit project nodig was.” Zei dr. Danny Dennaoui.

Ik ben enorm blij om te zien dat we de juiste keuze hebben gemaakt om verder te gaan met de hap. Ik wil graag de afdeling Volksgezondheid, de szv, mijn ondersteunende staf en het smdc bedanken voor het mogelijk maken hiervan”. Dat zei minister Omar Ottley. Diagnostisch centrum St. Maarten n. V. Gelegen aan de luchthavenweg, Simpson Bay (recht tegenover het Sol-tankstation)

Huisartsen Post At St. Maarten Diagnostic .2

Related posts

Waarnemend Gezaghebber Oleana bezoekt getroffen gebied

EA News Author

Zes inwoners krijgen Koninklijke Onderscheiding

EA News Author

Weersverwachting tot woensdag 31 januari 2024

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message