DutchBonaire

Het inspirerende ACE-WOOD tentoonstelling een groot succes!

Show Di Ace Wood Un Eksito Inspirador 4

Gedurende twee avonden presenteerden negen jongeren van ACE Tweens een indrukwekkende show met drama, dans, muziek en voordracht. Ze vertelden een verhaal met een belangrijke boodschap voor de bevolking van Bonaire.

Het verhaal volgde Yelena, een jongere die zich zorgen maakt over de richting waarin haar generatie zich beweegt. Met begeleiding van de geest van haar overleden grootmoeder reisde ze door de tijd om kennis op te doen en een duidelijke boodschap over te brengen aan de jongeren van vandaag.

Het publiek was enthousiast en reageerde positief op de presentatie. ACE Foundation bedankt iedereen die aanwezig was. Deze jongeren zullen binnenkort naar Aruba gaan om deel te nemen aan het Gang di Arte Aruba-evenement, waar ze workshops zullen volgen van internationale professionals en een nieuwe show zullen creëren met Arubaanse jongeren. Ook zullen ze de shows “Mi Kultura ta Uni-Ko” en “ACE-WOOD: One step closer to Hollywood” presenteren op Aruba.

Het ACE-WOOD-evenement, geschreven en geproduceerd door Zoe Bernardina, met extra begeleiding van Berti Komproe voor het dramagedeelte en Damari Alonzo-Santos voor de choreografie, was een groot succes. Xechel Jacobs was producent en zanger van de meeste nummers die tijdens de show te horen waren, ook op het album “Mi Kultura ta Uni-Ko”. Xemio Jacobs produceerde “Indjan Arowak”, en Melody Yacobs en Zhea Ayubi werkten samen aan het album.

ACE Foundation bedankt de lokale sponsors en partners, waaronder Entidat Públiko Boneiru, Prins Bernhard Fonds Caribisch Gebied, Fundashon Wega di Number Boneiru en Madura & Curiels Bank Bonaire. Ook een speciaal dankwoord aan Live 99.9 FM en Breezy FM, die geloofden in deze jongeren en hun muziek dagelijks draaien. Laten we uitkijken naar meer geweldige evenementen waar kinderen, jongeren en gezinnen van kunnen genieten!

Show Di Ace Wood Un Eksito Inspirador 1Show Di Ace Wood Un Eksito Inspirador 5Show Di Ace Wood Un Eksito Inspirador 3Show Di Ace Wood Un Eksito Inspirador 2

Related posts

Weersverwachting tot woensdag 13 march 2024

EA News Author

Minister Silvania klaagt eigenaarschap aan

EA News Author

Weersverwachting tot woensdag 12 juli 2023

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message