PolitiekDutch

Ex minister Otmar Oduber : Vier Jaren van verdriet, twijfel, pijn en geweld maar er moet een einde komen

Otmar Oduber

Het lijkt erop dat het ministerie van Justitie geen gezicht wil verliezen, maar het is niet om gezicht te verliezen, maar om eerlijk te zijn”, aldus de ex minister Otmar Oduber. Het is nu al meer dan drie jaar dat een felle vervolging tegen mij is begonnen, waarbij mijn persoon wordt beschuldigd van zeven verschillende aanklachten op basis van angst voor en schande tegen de politie.
En dat werd ook bewezen toen alle beschuldigingen werden afgewezen omdat het onderzoek alleen maar aantoonde dat niets waar was, maar dat het de eer van een man die zijn land 23 jaar lang met eer had gediend, in de steek liet.

Na een onderzoek en het ontdekken dat er niets van waarheid was in de oorspronkelijke beschuldigingen, ging het Openbaar Ministerie nu op een valse beschuldiging van Marisol Tromp. Een klacht die binnenkwam nadat het onderzoek naar Flamingo was gestart, werd gedaan door Marisol nadat ze in juni 2020 haar vertrouwen in haar persoon had ingetrokken en het proces van ontslag als minister had begonnen. Puur wraak en niets meer.

Vandaag is het Openbaar Ministerie bereid om gebruikt te worden voor Marisol’s stinkende politiek. Jammer dat een instituut dat zou moeten integreren en gerespecteerd worden, zich vandaag aanbiedt om politiek te worden gemanipuleerd door een vuile geest zoals die van Marisol.

Na een klacht in te dienen tegen Marisol over deze valse beschuldigingen, wil het Openbaar Ministerie nu een paar zaken verzinnen om hun gebrek te rechtvaardigen. Dank God dat ik altijd een transparante en open houding had, en vandaag kan de volledige DIP-groep dat ook getuigen.

Related posts

Onderzoek in het DIP-afdeling gaat door

EA News Author

Man valt in zee bij ‘Shut’ en komt te overlijden

EA News Author

Inflatie lager op Bonaire, hoger op Sint Eustatius en Saba

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message