Lokaal/ArubaDutch

El Maracucho en Gaviota II waren de eerste twee boten die in vier en een half jaar de haven niet binnenkwamen

El Maracucho Y Gaviota Ii Prome Barconan Cu A Drenta Waf Di Barcadera Despues Di 4 Ana Y Mey 2

Giovanny van Gil is kapitein van de eigenaar van de boot El Maracucho die vandaag op de haven van Aruba binnenkwam. Vandaag na 4 en een half jaar zijn ze terug in Aruba. Toen de boten op Aruba stopten, voelden ze ook het effect van het feit dat ze al een lange tijd de gewoonte hebben om naar Aruba te komen en groenten en fruit naar Aruba te brengen.

Maar na het verbod op de komst in Aruba kwam er eindelijk een onderhandeling tussen Venezuela en Aruba waarbij beide partijen tot een overeenkomst kwamen en volgens de overeenkomst kunnen ze vandaag weer fruit en groenten naar Aruba varen.
De groenten en fruit die vandaag op Aruba zijn aangekomen zijn bestellingen die al zijn geplaatst door handelaren die groenten en fruit naar Aruba willen brengen. Alle ladingen zijn bestemd om de gemeenschap van Aruba te helpen om fruit en groenten te kopen tegen een betere prijs uit Venezuela.

De kapitein van de boot Giovanny Gil doet echter een oproep aan de gemeenschap van Aruba, maar ook aan alle supermarkten waar ze contact kunnen opnemen met de vertegenwoordiger van El Maracucho die hier in Aruba ligt om de nodige bestelling te doen zodat de boot El Maracucho de gewenste groenten en fruit kan brengen.

Volgens de kapitein is het idee om samen te werken met de bevolking van Aruba zodat de bevolking van Aruba een betere prijs kan krijgen op de groenten- en fruit op de markt. De boot vertrok gisteravond uit Venezuela en arriveerde in de ochtend in de haven van Aruba waar alles goed ging en het weer ook goed was.

De boot El Maracucho arriveerde om zes uur in de ochtend in de haven. De bedoeling is tot op heden om 1 keer per week naar Aruba te komen, wanneer er meer vraag is naar de producten, moet worden beoordeeld of het mogelijk is om meer keer per week te komen om de groenten en fruit te leveren. Het is echter niet alleen El Maracucho dat vandaag in Aruba is aangekomen, maar ook Gaviota II is na 4 jaar in Aruba aangekomen om de benodigde producten te leveren.

Whatsapp Image 2023 06 05 At 10.14.39 AmEl Maracucho Y Gaviota Ii Prome Barconan Cu A Drenta Waf Di Barcadera Despues Di 4 Ana Y Mey 1El Maracucho Y Gaviota Ii Prome Barconan Cu A Drenta Waf Di Barcadera Despues Di 4 Ana Y MeyEl Maracucho Y Gaviota Ii Prome Barconan Cu A Drenta Waf Di Barcadera Despues Di 4 Ana Y Mey.1El Maracucho Y Gaviota Ii Prome Barconan Cu A Drenta Waf Di Barcadera Despues Di 4 Ana Y Mey.3

Related posts

Ministerie van BZK vestigt twee nieuwe leerstoelen voor het Koninkrijk

EA News Author

Weersverwachting tot maandag 15 januari 2024

EA News Author

SER adviseert over hernieuwd wetsvoorstel op de kansspelen

EA News Author

1 comment

Leave a Comment

Whatsapp Message