BonaireVenezuelaDutch

Een verdachte boot is met hoge snelheid vanuit Venezuela gesignaleerd in Bonaire

Wardakosta

Vandaag, zondag 23 april, in de ochtenduren ontving de centrale meldkamer een melding van de kustwacht dat hun patrouilleboot een verdachte boot had gedetecteerd die met hoge snelheid vanuit Venezuela op weg was naar Lagun. De politie werd onmiddellijk naar de locatie gestuurd en vond vier mensen met een baby die blijkbaar wachtte op de verdachte boot die aan land kwam. Toen de mensen in de boot zagen dat er beweging was, keerden ze van de boot af naar de zee. Patrouilleurs van de Nederlandse Caribische Politie, Koninklijke Marechaussee, Duane en Kustwacht slaagden erin de boot te intercepteren, maar de verdachten slaagden er inmiddels in te vluchten. Een paar minuten later slaagde de politie erin twee verdachten aan te houden. Onderzoek op de boot resulteerde in 37 zakken vracht aan boord die aan Duane werden overhandigd.
In totaal zijn zes mensen in verband met deze zaak gearresteerd. Het gaat om vier mannen: een 53-jarige met de initialen C.B.A., een 48-jarige met de initialen S.S.A., een 57-jarige met de initialen J.J.M., en een 44-jarige met de initialen R.G.F.T. Twee vrouwen werden ook gearresteerd: een 30-jarige met de initialen J.J.C.A. en een 26-jarige met de initialen D.M.G.V.
De politie heeft de baby overgedragen aan een familielid in overeenstemming met de afdeling Jeugdzorg. Ook werden twee voertuigen in beslag genomen die behoren tot de verdachten die in Lagun werden aangehouden. De zaak blijft onderzocht.

Related posts

Kleine kans op mpox op bonaire

EA News Author

Cargovluchten tussen Aruba en Venezuela tussen Curaçao zijn toegestaan

EA News Author

Gedeputeerde Kroon geeft startsein nieuwe bibliotheekautomatisering

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message