NederlandDutch

De regels voor het Rotterdamse zomercarnaval zijn dit jaar ingrijpend gewijzigd en beperkt

E Reglanan Pa E Carnaval Na Rotterdam Tin Cambio Y Restriccionnan Importante E Ana Aki 1

De gemeente Rotterdam heeft de regels voor de verkoop van alcohol aangescherpt, maar de organisatie van het festival is nog verder gegaan door wat zij als “vulgaire dansen” bestempelen, te verbieden.

Op de website van de organisatie Summer Carnival staat dat dansen als “provocatief en/of vulgair” kan worden beschouwd. In het bijzonder is de dansstijl die bekend staat als bubbling verboden, omdat het gaat om het imiteren van seksuele bewegingen in het openbaar. Deze voorschriften hebben tot doel een gezinsvriendelijke omgeving voor het jaarlijkse evenement te handhaven.

Eva van der Vegt, de directeur van Rotterdam Unlimited Summer Carnival, legt uit dat deze veranderingen zijn aangebracht als reactie op klachten over aanstootgevend gedrag in voorgaande jaren. De organisatie wil voorkomen dat er incidenten plaatsvinden tijdens het carnaval van dit jaar. Van der Vegt benadrukt dat deze regels een oproep zijn voor deelnemers om goed gedrag en fatsoen te tonen. Ze geeft echter toe dat het een uitdaging kan zijn om deze regels toe te passen.

De organisatie is van plan om elk geval afzonderlijk te evalueren en in gesprek te gaan met meerdere betrokken partijen. Als iemand herhaaldelijk de regels overtreedt, kan hij een jaar of meerdere jaren uitgesloten worden van het evenement. Het uiteindelijke doel is ervoor te zorgen dat het Rotterdamse zomerkanaval een leuke en inclusieve viering blijft voor mensen van alle leeftijden.

E Reglanan Pa E Carnaval Na Rotterdam Tin Cambio Y Restriccionnan Importante E Ana Aki

Related posts

SER adviseert over belastingvoordelen voor online goksector

EA News Author

17 augustus, een dag die KPCN Bonaire nooit meer zal vergeten

EA News Author

Team BOT / K9 heeft een certificaat gekregen

EA News Author

1 comment

Leave a Comment

Whatsapp Message