CuracaoDutchPolitiek

De partij MAN startte een cursus voor leden

Partido Man 1

Afgelopen zaterdag 15 april startte de politieke opleidingscursus voor leden van MAN. Deze cursus is bedoeld om:

  • Nieuwe leden en mogelijke kandidaten
  • Jeugdzaken van de Hand (HAM)
  • Leden die geïnteresseerd zijn in een’verfrissingskursus’

 

De algemene doelstellingen zijn om algemene kennis te geven over politiek en politieke partijen, informatie te geven over de geschiedenis van MAN, algemene kennis te geven van de ideologie en basisprincipes van MAN, bij te dragen aan een begrip van de rol van politieke partijen in het algemeen en MAN in het bijzonder in de context van politiek en bestuur op Curaçao.

 

De docenten zijn onder andere Drs. Frank Quirindongo, Kenneth Gijsbertha, Gilbert Cijntje en de andere docenten zijn uitgenodigd. De volgende les vindt plaats op zaterdag 22 april in het ICUC.

Aan het einde van de cursus geven de deelnemers een evaluatie (mondeling en schriftelijk) van de cursus en krijgen ze een participatiecertificaat. De MAN-partij gelooft in de vorming van mensen en is ervan overtuigd dat het niveau van deze politiek op Curaçao moet worden verhoogd.

Zoals bekend heeft MAN na de verkiezingen een evaluatie gedaan en een van de aanbevelingen is dat er een politiek trainingsprogramma moet zijn voor leden en potentiële kandidaten van de lijst. Voor de MAN-richtlijn is politieke vorming belangrijk en zal hierop worden gericht.

Partido Man 2

Related posts

Controles van de Kustwacht gedurende het Paasweekend

EA News Author

Gerechtelijke ingang in de wijk Antriol op Bonaire

EA News Author

Virgin voyage cruise lines zal voor het eerst op Aruba zijn in 2024

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message