DutchLokaal/Aruba

De Kustwacht vindt levenloos lichaam van vermiste man

Sxm Vloot Bij Sxm 73

Afgelopen woensdag kwam de Kustwacht in actie na een melding van het Korps Politie Sint Maarten dat de kapitein van het vaartuig Joloca vermist werd. De kapitein van het vaartuig, dat in het Simpson Bay Lagoon aangemeerd ligt, kwam niet voor een afspraak met zijn vrienden opdagen. Zijn vrienden gingen vervolgens naar hem op zoek en vonden zijn onbemande dinghy tussen de rotsen nabij het vliegveld.

Het Maritiem Operatie Centrum van de Kustwacht heeft direct na de melding van KPSM een Metal Shark naar het gebied van de dinghy gedirigeerd om de man te zoeken, maar konden na zonsondergang en het slechte zicht de zoekactie niet voortzetten. Gisteren is een Metal Shark ploeg weer naar de locatie verstuurd om de man te zoeken. Tijdens het zoektocht heeft de bemanning van de kustwachtwachtpatrouille het levenloze lichaam van de man in zee gevonden en deze naar het kustwachtsteunpunt gebracht. Rechercheurs en een forensisch
team waren ter plekke om foto’s te maken voor verder onderzoek in deze zaak. De Kustwacht wenst de familie van de overledene sterkte in deze moeilijke tijd.

Related posts

Minister Franc Weerwind voor Rechtsbescherming bezoekt Bonaire, Aruba en Curaçao

EA News Author

Air Antilles-vliegtuig raakt een helikopter in Saint. Barthelemy

EA News Author

5 Nieuwe Doping Control Officer voor ARUNADO

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message