CuracaoDutchInternational

De Coast Guard Recruitment Day

Dia Di Rekrutamentu Di Guarda Kosta 2

De Nederlandse Caribische kustwacht werft. Alle jongeren tussen de 18 en 25 jaar, met de ambitie om een Coast Guard officier te worden, zijn uitgenodigd om de Coast Guard Recruitment Day te bezoeken. Tijdens de komende Recruitment Day op 15 april 2023 kunnen jongeren nuttige informatie over de Coast Guard ontvangen, het evenement zal plaatsvinden tussen 10AM en 2PM.
De dag begint om 10 uur met veel informatie-standjes, bezoekers kunnen de cutter Poema en de Metal Sharks bezoeken, er zullen tentoonstellingen van de Coast Guard-apparatuur en nog veel meer zijn.

De Kustwacht training, de Basis Opleiding Kustwacht, is een eenjarige training. Tijdens de 1 jaar training zullen nieuwe kandidaten een intensieve training krijgen waarin ze een Coast Guard-officier zullen worden na het afronden van de training met goede resultaten. De modules van de training omvatten bijvoorbeeld een nautische module. In de nautische module zullen kandidaten onderwijs krijgen in navigatie, bootboarding, zeerecht en zeemanschap. Het is een gevarieerde training waar de studenten een groot aantal disciplines zullen leren. De aanvraagvereisten voor nieuwe kandidaten zijn: een minimum diploma van MAVO-4/VMBO/VSBO TKL/L.T.S. /T-stroom/EPI of gelijkwaardig aan een middelbare schooldiploma, lezen en schrijven basis Nederlands, hebben de Nederlandse nationaliteit en geregistreerd in Sint Maarten, in het bezit van een zwemdiploma, hebben een goede lichamelijke conditie, dragen geen bril of lenzen, geen strafblad en hebben een certificaat van goed gedrag. Alle kandidaten krijgen een sport-, fysiologische en medische test. Een achtergrondcontrole is ook onderdeel van de sollicitatie.

Als je geïnteresseerd bent om een Coast Guard officier te worden kun je zaterdag tijdens dit grote evenement het Coast Guard station bezoeken. Breng uw geldige I.D., registratieformulier van de Burgerlijke Registratie en uw diploma’s mee om u te registreren bij de sollicitatiebooth.

Dia Di Rekrutamentu Di Guarda Kosta 3Dia Di Rekrutamentu Di Guarda Kosta 1Dia Di Rekrutamentu Di Guarda Kosta

Related posts

Weersverwachting tot woensdag 07 juni 2023

EA News Author

In de afgelopen jaren is de snelle behandeling van strafzaken verbeterd

EA News Author

DTH rapporteert succesvolle activiteiten voor april – juni 2024

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message