BonaireDutch

De Boneriërs gingen naar buiten en stuurden een duidelijke boodschap naar Nederland.

Photo 2023 05 13 11 13 56

De strijd van James Finies sinds zijn ondertekening op 10-10-10 ziet vandaag het licht van de dag, na zo lang geleden de protesten die James Finies in het begin maakte waar veel mensen hem gek noemen en dat hij vecht voor iets dat niet nodig is, vandaag kan je de vruchten zien van de strijd die James Finies al jaren heeft gevoerd en die de mensen van Bonaire zelf niet hebben gezien.

James Finis bleef echter vechten en trok zijn paden naar de Verenigde Naties tegen Nederland en vandaag kan men nogmaals zien of de Boneriërs besloten massaal te vertrekken om een boodschap naar Nederland te sturen. Williams reed’s avonds samen met de vakbonden op Bonaire om de Boneriaanse bevolking te verenigen om een duidelijke boodschap naar Nederland te sturen. Bonaire kan niet zo blijven en het minimumloon moet stijgen en de kwaliteit van leven van Bonairiërs moet verbeteren.

De strijd gaat door tegen discriminatie en ongelijkheid op Bonaire. Volgens Nochi Williams vecht Bonaire al 13 jaar en nu is het genoeg. Bonaire behoort tot Nederland en is in de grondwet en de grondwet discriminatie op welke basis dan ook verboden en dus zei Bonaire zelf het al lang geleden. Er is een boer. De strijd om het minimumloon op Bonaire is al jaren aan de gang en er is geen oplossing op de weg. Toen de mensen van Bonaire genoeg gezegd hadden, stonden alle vakbonden samen met de mensen van Bonaire en stuurden de boodschap naar Nederland dat er een beslissing over het minimumloon op Bonaire moest komen.

Photo 2023 05 13 11 13 49

Related posts

Bezoek Minister Dijkgraaf aan Saba, Sint Eustatius & Sint Maarten

EA News Author

In 2022 4 procent meer luchtvaartpassagiers op Caribisch Nederland dan voor corona

EA News Author

Culturele evenementen in het kader van Dia di Rincon

EA News Author

1 comment

Leave a Comment

Whatsapp Message